Tamponi

Dva dečaka su jednog dana ušla u apoteku, uzela kutiju tampona i otišla do blagajne.

Farmaceut na šalteru je pitao starijeg dečaka: 'Sine, koliko imaš godina?'

'Osam', odgovorio je dečak.

Čovek je nastavio: 'Znate li za šta se ovo koristi?'

Dečak je odgovorio: „Ne baš, ali nisu za mene. Oni su za njega. On je moj brat. Ima četiri godine."

"O, zaista?" odgovorio je apotekar sa osmehom.

"Da." reče dečak. „Videli smo na TV-u da ako koristite ovo, moći ćete da plivate, igrate tenis i vozite bicikl. Trenutno, on ne može ništa od toga.“

main-qimg-59e65df7b87773d034de573fef7c419c

Glupo mi da se ja raspitujem, recimo na forumu Žene, dali je bolji tampon ili uložak, te koja marka je bolja od koje. A relativno me interesuje.
Тампони су далеко бољи и ,,чистији" али могу да изазову компликације, мада јако ретко.Мање је произвођача него уложака и више је пресудна јачина упијања код избора него сам произвођач.
За остала питања отвори тему. :D

А причица је одлична на више нивоа.
Братска љубав, као прво, старији који жели да брат учествује у игри па тражи начин да му помогне и ту види шта - РЕКЛАМУ!

Замисли децу која упијају све те небулозне рекламе.

Тампони су далеко бољи и ,,чистији" али могу да изазову компликације, мада јако ретко.Мање је произвођача него уложака и више је пресудна јачина упијања код избора него сам произвођач.
За остала питања отвори тему. :D

А причица је одлична на више нивоа.
Братска љубав, као прво, старији који жели да брат учествује у игри па тражи начин да му помогне и ту види шта - РЕКЛАМУ!

Замисли децу која упијају све те небулозне рекламе.
Čitao sam negde da je nekoj ženi ostalo brdo tampona zaglavljeno duže vremena?

Back