"Tamo duboko"

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Jednog dana iduci u market, sretnem ja tako moju bivsu komsinicu.

Ona onako pri kraju 5 decenije zivota ostavlja utisak dobrostojce ocuvane rasne zenke. Pitam ja nju u sali, jel komsinice kada ces me zvati na kafu, ona veli moze veceras, mene to iznenadi mislio sam da ce mi nesto odbrusiti. Kazem ja njoj more.

Tako odma ja brzo kuci sav uzbudjen i zajapuren. Spremis se odmah, malo se podaperem i sednem na krevet cekajuci 8 sati.

Pozvonim joj na vrata ona otvori, dok me je vodila do dnevnog boravka, malo sam joj boje video telo.
Bila je rasna, telo dugacko, ali nije bas sva onako zgodna, noge ko dva panja, iskocile vene od godina. Obukla je neke providne strample a dlake po nogama igraju kolo.

Sede ona pa okrenu pricati nesto bezveze a ja joj gledam lice, bilo je to staro belo lice uborano , prosto kiselo a sva je bila sva kisela kao da je ispala iz akomulatora.

Dupe ogromno ko kontejner. Mislim se ja u sebi boze pa imacu ja ovde posla. Reko ja njoj idem do kenjare samo malo. Kad sam tamo stigno popio sam dve vijagre kamagre i njoj se vrtim a ona legla vec na trosed.

Kamagra udarila, ja se sav uzbudio i odusevo, navalim ja na posao, ona malo mene ja malo nju, ona malo mene.drz nedaj , gore dole, levo desno. Udri, udri.

Sad da neduzim, bilo je super.

Vratio sam se u svoj stan sav zadihan kao da sam trcao maraton.

Ovaj text je izmisljen, mislim da nisam ja tu ucestvovao, vec sam sebe stavio u glavnu ulogu. Ali prica je nastala iz nekih mojih iskustva,

Pa kako kome, skoro svaka zena preko 5 decenija ima dlake i vene mozda je to nekom i lepo.

Back