Tamnopute žene su više privlačne...

...od beljih ?

ili obratno ?

Kvarcovani izgled kože, ili belina svih oblina ?
Lepse je kada je telo malo osuncano ako govorimo o evropskim zenama, na potpuno svetloj kozi se vise vide svi nedostaci. Ako govorimo o prirodno tamnoputim zenama onda je stvar licnog izbora a i ponude i potraznje, gde su jedne u deficitu odmah su nekako egzoticnije i trazenije.
Meni se vise svidjaju nase ako govorimo uopsteno, mada kada vidm neku tamnoputu lepoticu ja odvalim skroz....

Poslednja izmena:
...od beljih ?

ili obratno ?

Kvarcovani izgled kože, ili belina svih oblina ?

nisam nešto lud za tamnoputim,najvjerovatnije što sam i sam takav...
mada,nikad se ne zna šta život nosi...ako mi se dopadne ka čoek u stanju sam da "natjeram" sebe da mi se dopadne i fizički..
ova osobina mi se javila u zadnjih par godina

- - - - - - - - - -

ali mogu da kažem jedno,a to je:žene koje idu u solarijume glupe su ka qurčine,da izvinite

Definitivno su tamnopute žene privlačnije za moj pojam. Šteta što ih nema više u Serbiji. U Brazilu se ova populacija ljudi naziva "Pardo". Crnkinje su mi takođe privlačnije od belkinja.
Kvarcovane i plavuše ofarbane u tamno su mi neprirodne.

Срећа по Србију, а ти ниси нормалан када те привлаче жене друге расе. Нема ништа лепше од беле жене.

Lepse je kada je telo malo osuncano ako govorimo o evropskim zenama, na potpuno svetloj kozi se vise vide svi nedostaci. Ako govorimo o prirodno tamnoputim zenama onda je stvar licnog izbora a i ponude i potraznje, gde su jedne u deficitu odmah su nekako egzoticnije i trazenije.
Meni se vise svidjaju nase ako govorimo uopsteno, mada kada vidm neku tamnoputu lepoticu ja odvalim skroz....

interesantno je baš to kako se 'dojme' one koje nisu prirodnjaci nego se kvarcuju ili besomučno sunčaju kad imaju priliku

koja je poenta tamnopute boje tena ?

Back