Tamis Tomasevac

Blutental

Obećava
Poruka
52
Molim postovane kolege koji cesto love na ovoj destinaciji da mi kazu jel je poceo da radi saran i bela riba. Malo mi je daleko (226km) da vozim i vratim se praznih ruku. Ako dobro radi na nekom drugom mestu (Idvor, Jabuka...), javljajte. Unapred hvala.

Na Tamišu nikad gore.Sporadično naleti po neki šaran i to je to.Neće ni babuška da radi kao nekada.Ujutru se javi po neki smuđ do kilo ali i to je slabo.Nadam se da će proraditi u septembru.

Ja bio juce.Tamis opao ko nikad u zivotu.Riba je aktivna(Sharan se baca ko lud,grabljivice takodje}Ali nista nece da grize.Za neverovati!!!Za ceo dan samo 1 sharan i to sitan(1,5kg).I bile dve shtuke male takodje.Nikad tako slabo nisam prosao

Slike su stare mesec i po dana.
Kod Jabuke neznam kako je, a u Tomsevcu ima po malo trave, ali nije nista strasno. Moze lepo da se peca. Treba biti obazriv jer na teleskope 5, 6 ili 7 metara zna da udari sarko i da pokida sve. Treba raditi bolonjezom da bi se obezbedilo od malera.
Takodje moze da se peca i lep smudj, a zna i somic 3 -4 kilograma da zategne spulnu.
bistro majstore

Back