Tamara(treći deo)

• Začetnik teme Začetnik teme 1976!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1976!

Iskusan
Poruka
5.110
Već sam počeo da gubim nadu da ću prodreti u nju.Ja nisam želeo zadovoljstvo koje bi nju povredilo.Ona je bila mnogo povređena u životu.Nisam želeo da budem još jedna gorka uspomena za Tamaru.Njen strah i bol su mi,povremeno ,malo spustali k.urac,a njeno stenjanje i sve one reakcije pri maženju –ponovo dizale.Proveli smo ,otprilike, tri sata u maženju,šaputanju,pokušajima penetracije.Za divno čudo ja nisam svršio,možda zato što me nešto kočilo(moja prokleta potreba da analiziram i tražim zaključke umesto da uživam,ili moje saosećanje za Tamaru)ili zato što sam njoj sve rekao unapred pa nisam bio pod pritiskom da se dokažem kao ljubavnik.Ipak,bio sam napaljen,a toliko uzbuđenje je iritirajuće ako mu ne daš odušak.Rešen da svršim,makar i sam ,u kupatilu,predložoh da ga ona prošeta gore –dole.Pristala je ,uzela ga levom rukom(ležala je sa moje leve strane)i počela nevešto drkati,malo me zabolelo jer je na toj ruci nosila prstenje.Osećaj nije bio prijatan pa sam zatražio da legne na levi bok,opruži levu nogu,a desnu savije u kolenu i privuče do grudi.Otpozadi sam zavukao ****** između njenih nogu,pribio se uz nju i pokrenuo gore,ka uzglavlju.tako je bilo maksimalno nategnuto i prijatno između butkica,prislonjeno uz pi.čku.Kondom je bio mastan pa trenje nije bilo bolno,klizalo je lepo a i ona je vlažila.Radio sam kukovima i desnom rukom lutao po njenom telu,svuda.Mislio sam samo na sebe,ona se nije bunila,želeo sam da svršim.U jednom trenutku ona poče da stenje ,najpre tiho pa sve glasnije,ja nisam prestajao,ona sasvim glasno poče da govori i ječi nerazumljivo nešto.Pomislih da će neko to čuti ,nije me bilo briga,samo da ne lupaju na vrata,da ne prekinu ovaj momenat.Odjenom čujem“tooooo,to,to,joooooj,aaaaaaaaa,sad,sad!"Ja se,brže- bolje,izvučem zbacim pokrivač,ona se okreće na leđa,širi noge,ja hoću da promenim kondom,da stavim novi i mastan,da je manje boli,žurim ,uspevam ,nameštam se ,ona me hvata svuda po telu,glavi,licu, ramenima,kao da je izgubljena,ja guram,ne znam jeli na otvoru ili nije,ona čas žmuri,čas gleda,čas se mršti,čas zine,mrmlja ,uzdiše,vrti glavom,ja gledam,ne trepćem,nameštam ga,ona čas odupire mene ,čas popušta,čas vuče na sebe.Konačno uđoh ,ona jeknu,zabaci glavu u levu stranu,napravi onu bolnu grimasu kao da grize usnu ,odupire rukama o moje grudi da me zaustavi,stiska noge oko mene,ja oslonjen na ruke gledam i stanem.Kao u stisnutu pesnicu da sam ga ugurao,kao da me malo zabole ,ali gurao bi ga sve i da će mi živu ranu napraviti.Spustim se, ljubim joj i oči i nos i usta i vrat,umirujem šapatom,mazim sise ,rebra,sve što mogu,pitam da li boli,da li sam težak,i ne znam šta sve ne.Podignem se na laktove i nežno ga uvlačim,ona nešto jeca,cvili ,ali se ne brani,poče da se trese kao da cvokoće od zime,da se grči i trza kao da štuca,ja ne mogu više,obuze me mrak,ubrzam i svršim.Odma ga izvučem napolje držeći kondom,da nebi spao.Zagrlimo se ona šmrca,priča mi da sam divan,da sam nežan,da je malo boli i pecka i svrbi ribica…
Nakon nekog vremena ustajemo.Crvena mrlja dreči na belom čaršavu,ona preneraženo gleda i pita šta ćemo sa time....umirujem je rečima da su sasvim dovoljno naplatili brigu koju će imati oko toga .Ipak,ona navlači prekrivač preko mrlje,pomalo se stideći komentara koje čuje u svojoj glavi.Na brzinu se sređujemo,oblačimo,izlazimo.
Napolju je prohladno i prijatno veče.

Poslednja izmena:

Back