Tamara Djuric

Lepo je to sto pokusavate da razjasnite taj neki socioloski fenomen, ali rec je o necemu daleko jednostavnijem, nju bre ne bi niko normalan jebavao iz prostog razloga sto je ckapi ruzna ko tatarsko groblje, unakazila se tim plasticarskim zahvatima, ta moda sjebavanja usta je nesto najnakaznije i to je samo bolestan um mogao da smisli, a jos bolesniji da prihvate takvo "sunecenje" usana kao pozeljno.

Devojka koja je meta medija i intriga. Muskarce vrti oko malog prsta, spremni su milione da daju da bi bili sa njom. Svog bogatog momka koji joj je omogucio luksuzan i galantan zivot otvoreno, bez uvijanja vara u rijalitiju. Pokazuje da se ne plasi nicega, hrabra i odlucna.
Gazi sve redom , fajter, ne plasi se krimosa, sve kaze u lice.

Pogledajte prilog 367254Pogledajte prilog 367255

jbs, ti i tvoje teme.

Devojka koja je meta medija i intriga. Muskarce vrti oko malog prsta, spremni su milione da daju da bi bili sa njom. Svog bogatog momka koji joj je omogucio luksuzan i galantan zivot otvoreno, bez uvijanja vara u rijalitiju. Pokazuje da se ne plasi nicega, hrabra i odlucna.

Stanija, Soraja, Oro, a Tamara. Sve su mi iste. Kratak im je rok upotrebe, a jos ga vise skracuju tim silikonskim, prezrelim izgledom. Jos jedna u moru takvih glupaca.

Brate sestro cemu ove teme :lol:

- - - - - - - - - -

Ako vec hoce da se poboljsa nek vidi kako to rade svetske "ribe"modeli , fitnes modeli itd...Znaci umereno i lepo , a ne da preteze napred zbog balona. Sad kad vidim da sam odg na ovu temu opalicu sam sebi samar :/

ako je ona srecna sto bi to meni smetalo pa da moralisem kako joj je los karakter

a sa strane gledano ,svakom se moze naci zamerka jer malo njih ima bajku u zivotu , uglavom su kompromisi

svako svoju srecu sanja

stvar je u propagiranju kompromisa kao ispravnih..pitanje je koji se to potenciraju....sine mene bas briga da li ce ona i sta da radi ali ako blic forsira nju i slicne onda se mladima postavlja odredjen obrazac ponasanja kao ispravan i normalno je da ce ljudi da se bune...a dr ova tema je otvorena kao pohvala lika i dela a koga bas briga on ne mora ni da je hvali ni da je kudi a kome se ne svidja on moze od srca da izrazi svoja najmilija osecanja:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a najludje od svega je sto smo joj svi dali besplatnu reklamu na 3 str:lol:

Back