Tamara Djuric

Serizuela

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
254
Devojka koja je meta medija i intriga. Muskarce vrti oko malog prsta, spremni su milione da daju da bi bili sa njom. Svog bogatog momka koji joj je omogucio luksuzan i galantan zivot otvoreno, bez uvijanja vara u rijalitiju. Pokazuje da se ne plasi nicega, hrabra i odlucna.
Gazi sve redom , fajter, ne plasi se krimosa, sve kaze u lice.

TDL.jpeg
images TD2.jpeg

Devojka koja je meta medija i intriga. Muskarce vrti oko malog prsta, spremni su milione da daju da bi bili sa njom. Svog bogatog momka koji joj je omogucio luksuzan i galantan zivot otvoreno, bez uvijanja vara u rijalitiju. Pokazuje da se ne plasi nicega, hrabra i odlucna.

Pogledajte prilog 367254Pogledajte prilog 367255

Trandža.

E blago tebi...:roll:

Navedi gde, nema frke, ali navedi.

Navodis da ti je vrednost liberalni sex bez obaveza pa da ti ne smeta ni prevara a ovde kazes spocitavas da je drolja. Iz muskog ugla da je ona muskarac i da se ovako ponasa bila bi car i legenda a ovako je dronfulja iako sve radi javno, transparentno, bez skrivanja, boli je uvo.

- - - - - - - - - -

"Spremni su milione da daju" :lol:

Ima stan na Dedinju, BMW X6, džip "Rendž Rover", Porse Karera i jos mnogo toga sto ti mozes samo sanjati

http://www.srbijadanas.com/clanak/kes-kolica-tamara-duric-poseduje-vozni-park-vredan-pravo-bogatstvo-foto-29-08-2015

Poslednja izmena:
Dobro... :lol: Ne znaš ti šta ja imam i šta mogu sanjati, šta dosanjati... :D

Ali to svakako nije ni tema. :)

Stan nema, jer je iz istog izbačena, Rover je uzet i jedino može joj ostati BMW koji neće imati ni da servisira ukoliko hitno ne nađe nekog novog... :)

Doduše, ja to podržavam, ko želi takvu pored sebe i nije nešto inteligentan, znači izvlači novac od onih koji ga nisu stekli znanjem i legalnim poslovima, što i nije prevelika šteta. Do ozbiljnih gradskih glava i uglednih ljudi neće nikada ni doći. :)

Ово је прототип идеалне Србкиње 21. века, све девојке у Србији сањају да буду као она

Mnogo je mocna Tamara Djuric, kada izaziva ovakve reakcije. Da, da kako kazu " Za dobrim konjem prašina se diže"

svako koristi svoja znanja i sposobnosti da bi u zivotu sto bolje prosao.

one su vid parazita koji se prilepi uz bogate pojedince ( koji su se isto obogatili lako , cim tako lako daju parazitima ) pa se ogrebbu za nesto.

samo neka guraju starlete , podrzavam i , bolje to nego one osobe koje rade 50 sati nedeljno kod privatnika za male pare.

meni je to gore robovlasnistvo nego starletarstvo .

- - - - - - - - - -

jel stavila silikone u mozak da dopuni sive ćelije

mislis da je pametnija ona koja radi kod kineza za 15 hilj

Autorka posta FEMINACISTA , ocigledan.

A to nekima nije ocigledan prikaz da nesto u glavi nije u redu...
Ili u dushi....
Takvo je vreme doslo , da i ovakve zene kao jesu normalne i sposobne za normalan zivot sa muskarcima...Pricam za autorku teme, totalno me ne interesuje starleta.

- - - - - - - - - -

mislis da je pametnija ona koja radi kod kineza za 15 hilj

Mozda bi ti bio ponosniji da ti je majka Tamara od te sto radi kod kineza za 15000, ali to je tvoj stav prema pameti.
Postoje razni ljudi i to treba razumeti, necu reci postovati.
Jer postovanje ovakvih misljenja kao tvoje i kao Verizuelino ne dovodi do veceg postovanja medju ljudima, nego naprotiv....

Ama ko je ebe, neka je starleta, poso ko i svaki drugi, na kraju krajeva takvo joj je opredeljenje, ali brate cura se nagrdila tim silikoncinama, odvratno, cudi me kako se tim majmunima s kojima se krese uopste dize patka na takvu ruznocu, kakvu li tek oni piljevinu imaju umesto mozga.

:bljuc:

Navodis da ti je vrednost liberalni sex bez obaveza pa da ti ne smeta ni prevara a ovde kazes spocitavas da je drolja. Iz muskog ugla da je ona muskarac i da se ovako ponasa bila bi car i legenda a ovako je dronfulja iako sve radi javno, transparentno, bez skrivanja, boli je uvo.

Nadji jedan post gde sam napisao tako nesto, jer znam da nisam nigde to napisao.:lol:

Back