Tama samo za tolerantne:ŠTA RADIKALI ŽELE DA DOKAŽU?

Pa dobro ujedini se sa Šiptarima kad si takav, barem da znam kolko nas je na broj.:otkacio:

Slušaj bre, ujedinjuj se ti sa kime oćeš. Ja lepo kažem da nepismena bagra zvana SRS samo želi da leči svoje frustracije boravkom na političkoj sceni Srbije. Interesuje ih samo da malo ušićare i da se razvlače po medijima, jer tako nesposobni, ne bi umeli da zarade ni za jelo. Svako iole normalan vidi da je to šljam i bilo kakva saradnja sa radikalima samo štetu može da napravi. To treba po džepu za sva sra*a što su pravili do sad i da se počiste sa pol. scene. Dokazana stoka i lopovčine. Samo pljuju neistomišljenike i niko i ništa im ne valja, jer je to u njihovim glavama. Niko bre ne zna za osmeh, znaju samo da mrze. Sa takvim ni na sahranu ne treba da se ide.

Mada opušteno, posle Velikog Rašinog Mitinga i sadašnjeg ponašanja u Skupštini, već je evidentno da su prsli. Ima da se dele dok ne ispare. Sreća za ovu napaćenu Srbiju.

Podržati SSP je dokaz političke zrelosti koji treba podržati, kao što treba podržati svaki gest dobre volje koji vodi pomirenju i razumevanju podeljene Srbije.
Č. Jovanović je lepo to obrazložio ovim rečima:

Nećemo daleko stići s evropskim integracijama ukoliko se na svakom koraku budemo međusobno preglasavali. Srbija ne može da živi u raskoraku između Brisela i Moskve. Moramo poslati jasnu poruku društvu o orijentaciji ove zemlje, a ona se, između ostalog, šalje i kroz definisanje te evropske politike koja ima smisao samo ukoliko objedini nastojanja, interese i energiju svih parlamentarnih stranaka...

Ne možemo započeti raspravu o SSP-u, a pri tome zanemariti činjenicu da su radikali napravili tako veliki korak i rekli da su spremni da ga podrže ukoliko im neko omogući da se istovremeno kaže da glasanje za SSP ne znači glasanje za nezavisno Kosovo. Ako je Tadić protiv nezavisnog Kosova, a jeste, i pokreće incijativu pred Skupštinom UN, ako je Koštunica protiv nezavisnosti Kosova, Nikolić, ako smo mi protiv načina na koji se došlo do nezavisnosti Kosova i onog šta danas znači nezavisno Kosovo, zašto bi se onda sužavao prostor za evropsku politiku Srbije, koja je i ovako ugrožena sa svih strana?....

http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=44129

Što se mene tiče, ne interesuje me koji su im motivi bitno je da rezultat ide u prilog interesu svih građana Srbije.

A to je , pretpostavljam, tvoja objektivnost?!?!?................Da neistomišljenike poistovećuješ sa ustašama,šiptarima i izdajnicima........................Ajde nemoj više sopstvene floskule iz svog prvog posta da negiraš..................Ostani bar jednom pri onome što si rekao ili nemoj više da lažeš.................Ispadaš smešan..............

Razlika mene od tebe je ta što se ja ograđujem od onih koji nisu za jačanje Srba u Srbiji već za jačanje manjina u Srbiji kako je do sad bilo.:super::super::super:

Pa ni ti ne vladaš baš stvarima kao na pr: koji.koje,kojeg a tu meni držiš predavanje, a?:mrgreen:

Ne, ne, ne sinko. Ti si nepismen. Samim tim ne možeš ocenjivati nekoga drugog iz gramatike. Ti ne znaš da li sam ja pogrešio ili nisam. A nisam.
Osnovni stub kulture i identiteta jednog naroda je njegov jezik. Stoga su mi fascinantni likovi koji se ubiše od busanja u srpska prsa, a ne žele da zagreju stolicu nekoliko meseci i savladaju pravopis i gramatiku srpskog jezika. Kako vas bre nije sramota?

Ne, ne, ne sinko. Ti si nepismen. Samim tim ne možeš ocenjivati nekoga drugog iz gramatike. Ti ne znaš da li sam ja pogrešio ili nisam. A nisam.
Osnovni stub kulture i identiteta jednog naroda je njegov jezik. Stoga su mi fascinantni likovi koji se ubiše od busanja u srpska prsa, a ne žele da zagreju stolicu nekoliko meseci i savladaju pravopis i gramatiku srpskog jezika. Kako vas bre nije sramota?

Kako bre tebe nije sramota da na ovakav način vodiš borbu sa neistomišljenicima?:thumbdown:A ti znaš da li sam ja pogrešio u kucanju ili nisam? Šta si mi ti to vidovita Vanga,jel?:dash:

Poslednja izmena:

Otkud ti znaš koji srpski valja. Evo recimo, vranjanci imaju tri padeži. Gi, Gu i Ga? Ne možeš reći da su oni neuki, samo imaju lokalizovan jezik :rotf::rotf::rotf:

Haha, koliko shvatam ZES je prihvatio radikalsku interpretativnu izjavu iliti deklaraciju o Kosovu. Hahaha, kakva puška.... Evo jednog lepog citata o tome...

In-ter-pre-ta-tiv-na de-kla-ra-ci-ja, ovo ne moze da izgovori 82% radikala, sredstvo za ciscenje radikalske savesti a bogami i analgetik za dusevne bolove radikalskog clanstva zbog prihvatanja politike pozicije. To je hartija od vrednosti samo za radikale, na svim drugim salterima to je bezvredno parce papira.

Tama samo za tolerantne:ŠTA RADIKALI ŽELE DA DOKAŽU?
Ништа, још једном су доказали да не знају шта хоће.
Странка без икаквог јасног циља, која није способна да било шта уради како треба нема шта да доказује.
Доказали су се они одавно, поготово у Новом Саду.
Час хоће руску губернију, час хоће рупу у тепиху, а ево сада хоће у Европу, само у Европу се не улази са клетвама и вЈештицама у скупштини.

Back