Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Talijanski neofašisti došli na obljetnicu okupacije Rijeke i u centru grada istaknuli zastavu Kraljevine Italije
Da, ja shvaćam da se ne može uzeti teritorij međunarodno priznate države, za razliku od vas koji ne shvaćate, za to ne treba 'državotvorno iskustvo' nego običan zdrav razum.
Da, ja shvaćam da se ne može uzeti teritorij međunarodno priznate države, za razliku od vas koji ne shvaćate, za to ne treba 'državotvorno iskustvo' nego običan zdrav razum.
Italija je bila fašistička država koja je poražena u ratu, i pobjednik je crtao granice, a pobjednik je bio Josip Broz Tito i njegovi partizani, koji su u formiranju novog međunarodnog poretka bili na pobjedničkoj strani.
Što se tiče Srbije, Srbiji Hrvatska nikad nije uzela ništa, nijedan pedalj teritorija Republike Hrvatske nikad nije bio Republika Srbija, granice između Republike Hrvatske i Republike Srbije crtao je pobjednik u ratu nakon kojeg je formiran novi međunarodni poredak, već pogađaš tko, Josip Broz Tito i negovi partizani.
Vi ljudi zbilja nemate pojma o ničemu, ono, strahota koliko ste neobrazovani i neinformirani.
Kao i Hrvatska. Stoga, Italijani čak i po ideološkom osnovu nemaju nikakvih smetnji da se vrate i uzmu sve što je njihovo, a o mogućnostima i da se ne priča...