Талибанска борба против наркоманије у Авганистану !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Широм Зпадног лицемерног света имамо слику страшних талибана који бичују жене и одузимају им права , нарушавају сва остала грађанска права и слободе штампе и говора , али заправо је све потпуно супоротно истини .

Погледах на Россиа24 репортажу о борби Талибана са наркоманијом и колике снаге улажу да би спасли свој народ од овог страшног порока .

Постоји та нека река канализације испод моста у Кабулу , која је од почетка окупације Авганистана од стране САД била река окупљања несрећних , болесних , сакатих и надрогираних Авганистанаца .

Ако погледамо како се једна власт односи према народу , нова власт у било којој држави .Морамо прво да видимо како се они односе према убогима и болеснима и морам да кажем да Талибани и те како воде рачуна о свом народу .

Наиме Талибани су извршили оргомну акцију и све те несрећне људе испод тог моста одвели у рехабилитацион центар а дилере ће судити по шеријатском закону .

Зашто нико од светских медија о томе не говори , него пишу лажне вести .Талибани су за кратко време готово тотално уништили плантаже опијума , то је једн од доказа да је тим људима , ам какви они били , стало до свог народа .

maxresdefault.jpg

ono što rokaš u venu. vidi šta pišeš čoveče pa to može samo ovisnik
Jedini koji se mogu nazvati zavisnicima jesu fašisti, nacisti, k0munjare i ostali anticivilizacijski korov. ;)
Večito im treba "Veliki Vođa", tatica, pater familiaris ili šta već, nemaju ni trunku individualizma u sebi.

Bedni crvi kmetovski. :bljak:

Да би једна нација оздравила потребно је борити се против непријатеља те нације .У случају Авганистана непријатељ је био Запад и опијум , оно што ме посебно дирнуло јесте када су Талибани сакупили на голмилу опијум и дали руском новинару први да баци шибицу и запали тај опијумански материјал .

Овај тренутак је веома важн за Русију јер су Талибани , а можете погледати и снимак на ју тубе , дали су обећање руском народу да никада више неће имати проблема са опијумом из Авганистана ,

Мени ово делује као нека борба добра и зла , поготво је то видљиво ако се узме у обзир да су Американци и Западњаци били ти који су хероин превозили и шверцовали у Русију и на Косово ...

Да би једна нација оздравила потребно је борити се против непријатеља те нације
avganistan nije nacija, već slučajna država nastanjena kojekakvim plemenima i frakcijama trajno pelcovanih protiv ikakvog vida vlasti, poretka i civilizacije.

видео се зове на ју тубе

Американская война наплодила наркоманов - Россия 24

Мени је ово заиста фасцинантно , фасцинантно ми је како је ово игнорисано од стане Западних медија .Западњацима не одговара да Талибан9и уништавају опијум који су до скоро Амерички и НАТО војници чували .

Ово значи и крај бизниса на Косову , знамо да је Косов било други крак превоза опијума , хероина до Западне Европе ..

главна пословна делатност ткз власти у Приштини , наравно после кокаина , трговина људима и органима

Back