svakodnevnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
cigani su izvorno iz Indije, a neizvorno navijaci ZvezdeDelije su turski konjanici izvorno. A neizvorno navijaci Zvezde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cigani su izvorno iz Indije, a neizvorno navijaci ZvezdeDelije su turski konjanici izvorno. A neizvorno navijaci Zvezde.
ma ne, trebalo je vlada Srbije da organizuje avionski let za njih u biznis klasi.Cenis da je trebalo da idu pesaka?
Svet podeljen po pitanju prihvata izbeglica iz Avganistana: Koje zemlje će ih primiti, a koje ne?
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...ganistana-koje-zemlje-ce-ih-primiti-a-koje-ne
ne znam šta bismo mi bez tvog humoraOdusevljeni pre 30 i kusur leta dok je predsednik jos bio pubertetlija,domaci tabloidioti i poimanje vremena.
Klizava je situacija, tvrdim da je u ovom trenutku smatram da je to najbolje rešenje, ali i zatvaranje svega je rešenje“, zaključio je Kon.
A u čemu je razlika ?Po bosni su ordinirali mudžahedini, to su ti oni, što ih talibani nadhebaše, evo po drugi put...
Šta je sa ovdašnjom *******ijom, ućutali ste se a?Transparent "Nema boga vrednog obožavanja osim Alaha" podseća na Nusrin
Šalim se, ne podseća nego je taj
Ma daj, vi krvati ste bolji od nas."Нисмо могли да сањамо какви су Срби људи"
U ovo ne sumnjam.
Šta je sa ovdašnjom *******ijom, ućutali ste se a?
Opšta bežanija iz Avganistana!
Nešto mi se javlja da će se to uskoro desiti i u Iraku.
Pogledajte prilog 998821
...
Dakle cela funkcija ove rezirane tranzicije u talibane je da ubrza migrantske rute...jer je Soros nezadovoljan brzinom kretanja putnika pešaka...
Tako da su migranti sad na uslugu dobili Americke letece tvrdjave...tj transportnu avijaciju Americke vojske, koja ih sverca u Evropu...
....
Zavisi šta predstavljaNagradjeni likovni rad ucenice osnovne skole za 10 godina
![]()