Talibani do smrti kamenovali udovicu i njenu kćerku

• Začetnik teme Začetnik teme Ihlas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moyda su majka i kcer bile krive za preljubu tako da se Talibani sluzze samo Serijatom koji vazi za sve muslimane.Inace Talibani su ekstremisti koji ratuju protiv Amerikanaca tako da me cudi da Talibani kontrolisu neke oblasti Afganistana.

Tebi bi Mingo, bolan, tamo isjekli uši što njima slušaš šejtansku muziku Linard Skinarda.

Moyda su majka i kcer bile krive za preljubu tako da se Talibani sluzze samo Serijatom koji vazi za sve muslimane.Inace Talibani su ekstremisti koji ratuju protiv Amerikanaca tako da me cudi da Talibani kontrolisu neke oblasti Afganistana.

Mozda si ti glup za medalju pa te treba kamenovati!!!

Kako je zena mogla da izvrsi preljubu ako joj je muz koji se kupa jednom nedeljno mrtav, hajde leba ti!!!!

Kako bi bilo tebi da zateknes suprugu sa nekim drugim covjekom ili da zateknes u tvojoj sobi tvoju sestru sa nekim mladicem? Mislim da bi tada svasto ucinio tako da Serijat stiti cast supruga kao glave porodice.

Ako zateknem zenu dam joj kofere pa nek ide kod mame da place a tipa iz kreveta pokusam da nalupam i onda posle odemo na pivo, a kakve veze ima sestra? Moze moja sestra da siri noge kome god pozeli, samo da nije musliman jer ipak, nije u redu da joj neku matori ispuvak koji se kupa samo petkom gura osusenu kobasicu.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back