korisnik01
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
banujte ovog lika jer nije bas pretjerano bistar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako može da nauči ama bilo šta
Slažem se da je autor glup ko ******.Mislim, da imaš više od dvanaest godina, a da odvališ ovakvo nešto:
![]()
![]()
Lik koji citira neka sranja na engleski i ima 32 rep na 832 posta mora da bude tolka bolest da ga treba tući 38 sati dnevno dok ne umre. Klasično forum stvorenje
- - - - - - - - - -
Zaboravih da kažem nesposoban za sve zato i troluje temu
A ti nisi klasično forum stvorenje? Pa ti imaš rep 20 na 1406 postova a meni nešto pričaš![]()
Jbg možda bi ti mene tukao dok ne umrem (mada sumnjam), ali ostaje činjenica da si glup ko ******![]()
A to što citiram sranja na engleskom ne vidim kao problem, jbg ko ti kriv što ne znaš engleski![]()
Svako može da nauči ama bilo šta, iako počne da se bavi tim do 20 može postati najbolji. KAKAV CRNI TALENAT, gdje je on smješten u DNK u mozak. DNK može da odredi anatomiju ne može da odredi bilo šta u mozgu. Ili ona glupost kao ako ne počneš od malih nogu da se baviš nečim nećeš biti dobar u tom nečem. Jbt možda je Messi igro fudbala u stomaku s jajnim ćelijama.. A što je najjače imao je problem sa hormonima, dakle u fudbalu sve segmente možeš popraviti znači kontrolu, brzinu itd. Ja nzm ko je izmislio tu glupost "taleenat" kao da živimo u 6. veku, to je sigurno dar od boga..