Taktiziranje, da ili ne?

U pravu je ako je klinka..to jest ima dobro zapazanje..ako se svako iskreno postavi i provali da neko taktizira to ce otvoreno reci i saseci u korenu..druga je stvar sto uglavnom vecina ostane nema i pliva u mutnom..svako ima izbor a nezreli ne vole na tanjiru pa jedu sa zemlje;)

Mene strasno mrzi da taktiziram u bilo kom odnosu..jednostavno me to vise ne radi i cim vidim da je nekome do igranja zmurke lepo se zahvalim i dovidjenja...Sto se mene tice ko taktizira taj gubi..volim otvorene karte i fer igru.Kazi sta te muci,kazi sta osecas..nemoj da te citam izmedju redova,nemoj jer me udaljavas od sebe...
Toplo hladno je igra za dokone i nesigurne..
Kada se definisem prema nekome ne bojim ni koliko puta cu reci volim te ni koliko dajem..Matora sam ja koka;)

Svako glumatanje po meni znaci slabost. Ako neko mulja i krije nesto, uvek se zapitam da li on o sebi ima lose misljenje pa mora da me muva trikovima.
Najbolja taktika - iskrenost, hrabrost i samouverenost. Jer sve sto se dobije na foru mozda i ne zasluzujemo.

moze :)
zivot je igra, ljubav je igra. volim sve njene premise i pratim sa zadovoljstvom. uzivam kada vidim dobar potez, vracam film unazad trazeci momenat u kojem je sve bilo sracunato. bez obzira ko je u tom momentu "touché", bez obzira na to sto igramo jedno protiv drugog, u istom smo timu i to je jedino pravilo.
covek koji ume da povlaci poteze bez niskih udaraca, igre radi, je za mene cista radost :)

Nekada(mada dosta davno da naglasim,posto sam ipak matora)sam volela da taktiziram.
Bas bih radila to na nacin na koji je to navela autorka teme....Prvo sva se istopim od ceznje,zovem,javljam se...Onda me nema,pravim se da sam hladna.
Time sam htela samo da vidim reakciju druge strane...da li ce se iznenaditi,da li ce se zabrinuti(sta je sad samnom,boze moj!),itd....
To tada,ja nisam gledala kao taktoku ili ''ratni plan''vec kao neku igru toplo-hladno,za koju sam mislila da budi ceznju.
Prestala sam sa tom mojom igricom,kada sam se zaljubila na prvi pogled,u osobu koju sam povrsno vec i poznavala,koja je postala i moj muz.Tada,sam valjda prvi put nekoga zavolela,istinski i zrelo,sto je najvaznije.I nisam imala vremena da kujem planove i smisljam zamke.Ljubav cini ljude spontanim.
I valjda bas zbog toga,ponekad ispadnemo i glupi,smesni ili naivni pred tim nekim.

Tako je!

Svako treba da ima svoje ja!
A to je kad smo spontani!
:)

Ja ponekad na pocetku odnosa ne mogu da budem spontana...trudim se da razumem tu osobu...i posto se trudim, onda nista od toga ne bude...
kad sam spontana i kad zelim da budem spontana, sve je super!

Back