Sinoc sam sanjao da su nas napali vanzemaljci, opsta mobilizacija svako ko je sposaboan je iso na kratku obuku pa na front
Znaci bila je opsta frka na bojnom polju opasna jurnjava gde ja spasavam svoju glavu sa grupom ljudi i nekim prijateljima i eto ja negde kao upadnem promuvamse u njihov veliki brod i upadnem u neku prostoriju punu njih i onako bespomocan kazem "izviite dosao sam u miru da pregovaramo pa molim da me odvedete kod vaseg sefa"
I na svu srecu oni bas me odvedu kod njega...
I eto ga on sedi na svoju udobnu modernu kraljevsku stolicu a pored njega njegova gospodja vanzemaljka!

Ja mu kazem "doso sam da pregovaramo i da nam objasnis kakav je ovo napad bez objave rata, i bez pregovora"?
A on ce meni "izvini sve je lose ispalo a sad ne mogu lako da prekinem napad jer bi bilo glupo!
Ja pitam zasto?
A on ce na to "zato sto kad su moji zadnji put posecivali vasu planetu naleteli, poneli sa sobom neko pice zvano rakija, i na flasama je pisalo "Viljemkova" i cela moja posada je posandrcala izgubila razum i napravila stetu nasem vaznom svemirskom brodu tako da je eksplodirao!
I ja sam posle nervozan pod dejstvom vase rakije naredio momentalni napad na zemlju, tek kasnije sam uvideo da je to greska a i vasem glupom narodu je tesko sad objasniti izviniti se izgovorom da je za sve kriva rakija niko od vas ne bi verovao tako da je tesko da obustavim napad...
Odjednom dolazi neki vanzemaljac i kaze "gazda napadnuti smo od neke trece strane'!
Pocelo je neko bombardovanje brod je poceo dase trese i tu je nastala opet opsta bezanija gde sam spasavao svoju glavu trcao hodnicima broda i branio se..
Imao sam osecaj kao da se nalazim u nekim slicnim igricama doom, hallo itd...
I posle taman da otkrijem koja je to njih napao a nismo mi san se prekinuo...
A dok sam bezao jurcao i pucao hodnicima imao sam neki osecaj da su to bili oni reposi...
Totalno lud i nezaboravan san