TAKTICKO BORENJE!

хахах свака част ...
Морам признати да си један од ретких који су се упустили у то да на овакав начин покушају да дођу до вежбача...

Оно да сам 15 година млађи вероватно бих се наложио на целу идеју... сада, само благи осмех на лицу ...

Већ сам ти рекао (на оној другој теми) да за озбиљну причу треба много више знања и материјалних припрема и то не може да се одради у кућној радиности уз помоћ пар другара из клуба или колега са посла који ће да изигравају инструкторе...

Упознај се мало са концептом који нуди Крав Мага и квалитетом обуке коју они организују по питању заштите личности... Нека ти то буде мерило како конципирати квалитетну обуку...

Али за тако нешто мораш имати и обучене људе који ће имати стварно знање из области које предају а не тек колеге или пријатеље....

И кад се представљаш представи се како треба(поготово што је то твој производ који желиш даље да продајеш), оно што стоји на презентацији некако вуче на ову форумски причу... "ја сам мајстор.... и ... и... и .... али се не сме знати где сам то знање стекао" ... (ништа лично, знам гомилу људи који имају разноразне инструкторске сертификате а да везе немају са оним што пише на папиру)

Sajt radi, osim ako nije doslo do obaranja hosting-a, pa se pojavila samo slika sa opisom!
Ceo program je nov, i u toku su prijave i upis, tako da trenutno jos uvek nema ni slika ni video zapisa, ali cim se bude pocelo sa radom, bice i toga, naravno!
Za sada radimo samo na marketingu i sakupljanju polaznika...bice nam jedno vreme tesko, dok ne pocnemo sa radom, ali kao i kod svakog drugog i kod nas ce pocetak rada biti malo tezak.
A o tome, o cemu se radi u "Taktickom borenju", itd, sve je objasnjeno na sajtu! ;)

Помињеш инструкторе, али не и ко су исти...
Имаш ли свест да ово како си ти замислио (или бар рекламираш) јесте благо речено у супротности са оним чиме се бавиш (или бар упућујеш на та занимања) те да директно угрожава и твоје занимање?

Него, нешто упада у очи претерана употреба термина „тактичко"...

Шта за тебе представља тактичко борење, тактичка борба, тактичка обука са наоружањем?

Са друге стране поставио си неки линк ка .pdf фајлу о кикбоксингу?
На који начин видиш примену кикбоксинга у оквиру тактичких радњи и поступака које користи припадници личног обезбеђења (осим као добар кондициони тренинг)?

Pa klasican marketing. Stavi na bilo sta takticki, komando, ninja, godzila ili bilo sta...i odma svi pomisle da nesto znas. A onda jos neki senzacionalizam, misticizam kako ne smes da kazes ko si i sta si...kako si tolko zeznut ali toliko znas. Ovo je presmesno.

Pri tom...jedno pitanje. Za koga bi bila ta obuka za telohranitelje? Mislim koga ce ti ljudi da cuvaju? Jecu i Cecu? Pa njima ne treba niko obucen nego bilmez koji dize tegove i ima opaku tetovazu...po mogucstvu i da je malo sladak. Ne znam ni jednu jedinu ozbiljnu osobu da ce da zaposli nekoga ko je prosao "neki kurs".

Back