Taksisti tukli nasilnike!

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nakucavanje je najjarskija rabota,em ti neko poklanja kes,em ga deres,sta kao namazan si a svi drugi budale.

Нико се од њих не би бавио том нечасном работом да нису приморани на тако нешто.
Они кад плате порезе држави,део удружењу,разне таксе и намете и с обзиром на њихов број
где је конкуренција велика(аутоматски мање посла),шта им друго преостаје него да "деру овце"?

Нико се никад није обогатио од вожње таксија-они само желе најосновније,да могу да прегурају месец као и већина становништва.

Сад,зашто их има толико много-то је већ ствар Државе која би требала да регулише њихов број на улицама.
Онда ту имамо ланчану реакцију где власници удружења поткупљују Државне службенике који одлучују о том броју.
Власницима се исплати што већи број чланова,држава узела мито од власника...

зачарани,никад решиви проблем корупције.

ipak je rec o parama

taksisti u beogradu zaradjuju enormno, mozd 4-5 puta vise od proseka, samo je to tajna. oduvek je bilo tako.

Само они који знају како,када и кога "да одеру".
А и ти раде под свакодневним психо-стресовима.
Кад је Раскољников убио бабу,он је имао психо луднице само око једног случаја,једне бабе.
Ови их имају 300 на души z:lol:

Нико се од њих не би бавио том нечасном работом да нису приморани на тако нешто.
Они кад плате порезе држави,део удружењу,разне таксе и намете и с обзиром на њихов број
где је конкуренција велика(аутоматски мање посла),шта им друго преостаје него да "деру овце"?

Нико се никад није обогатио од вожње таксија-они само желе најосновније,да могу да прегурају месец као и већина становништва.

Сад,зашто их има толико много-то је већ ствар Државе која би требала да регулише њихов број на улицама.
Онда ту имамо ланчану реакцију где власници удружења поткупљују Државне службенике који одлучују о том броју.
Власницима се исплати што већи број чланова,држава узела мито од власника...

зачарани,никад решиви проблем корупције.

Samo taksiranje je necasna rabota a kamo li zakidanje.

Ја сам мислио да су нечасне работе-пљачке,отимачине,разбојништва-..тако то :confused:

Мислим да знаш колико хиљада и хиљада људи је остало напрасно без посла око ових пљачкашких приватизација у последњих 15 година.
Шта је маси тих људи преостало него да узму волан у руке(нешто наједноставније) или да узму утоку па рокај све живо?
Они испали надасве нормални грађани.

Опет долазимо до саме Државе као главног узрочника свих проблема.

ipak je rec o parama

taksisti u beogradu zaradjuju enormno, mozd 4-5 puta vise od proseka, samo je to tajna. oduvek je bilo tako.

Ти би у исти кош ставио и све саобраћајне полицајце, ако ПОЈЕДИНЦИ кажу да је казна за такав прекршај толико и толико......али можемо да се договоримо......

Ти би у исти кош ставио и све саобраћајне полицајце, ако ПОЈЕДИНЦИ кажу да је казна за такав прекршај толико и толико......али можемо да се договоримо......

ne razumem bas najbolje

i sam radim u saobracaju, tj putnoj privredi, pa znam kako se plata zaradjuje na ulici ili putu. bas se ovih dana spremam za visednevno (24h neprekidno) prikupljanje podataka, o saobracaju i bezbednosti, na terenu.

i nikada ne podrzavam kriminal, bilo koji i bilo kojeg oblika i velicine

otvori temu koju smatras da je potrebna pa tamo obrazlozi svoje stavove i konfrontrijaj ih sa drugima

ipak je rec o parama

Ако узмеш просек "а ла Вучић", па помножиш са 4 или 5 онда су бар 2х "јачи" од Премијера и опасно угрожавају Јоргованку или Бајатовића, па није ни чудо
што сви хрле да буду таксисти, па још том "приходу" додају ванредне од диловања и пљачки путника....бар по твојим "тајним" сазнањима....Волео бих да и
мене, као лаика упутиш у то.....макар да пренесем овим таксистима које познајем и који су чести гости у мом дому....чак и оном који обавља приватне молерске
послове / кад их нађе, по препоруци / да не физикалише беспотребно, кад га, по твом мишљењу, чека мед и млеко на том послу....а унуку да кажем да "ојади"
ћалета, бар због 1. испита и 1. 10 коју је "убо" у индех....

....или оно : ....мељите уста, да нисте пуста....

Не знам који "просек" је твој репер ? Постоје разне врсте просека, да ли код Максија, Темпа, и сличних приватника, и онај који нам презентују на ТВ.....

nema problema - kazi ko treba da bude na vlasti, sta treba da uradi (da nam bude bolje), kad ce to da uradi, i sta ako ne uradi?

jednostavno je, ako si politicki i socijalno pismen i priseban

cekam... i sta god da napises necu da te komentarisem ni pozitivno ni negativno. imas ti ti pravo da si za nesto sta god to bilo

Не знам колико ли је овај, сада покојни, јадник закинуо.....помње се да је на таксиметру било нешто преко 2300дин. да би га 2 малолетника избола ножем, у неком шабачком атару...покој му души..

http://www.krstarica.com/vesti/hronika/taksista-iz-sapca-preminuo-nakon-napada-putnika/

http://www.krstarica.com/vesti/hronika/uhapsene-dve-osobe-zbog-ubistva-taksiste/

Свако ко је користио услуге таксија у БГу је бар једном био у ситуацији да олупа таксисту о смрдљиву кршину коју вози. Ако ми неко иде на нерве то су они, користим ту услугу када немам баш никаквог другог решења. Гомила кримоса сецикеса и јајара, ретко ту има нормалних људи..

Back