Taksisti na aerodromu nikola tesla

Kolica ispred, video?

naravno...problem je sto po jednoj osobi imas maksimum 2 ruke pa ako imas i pospano dete u njegovim kolicima, nekoliko XXXL putnih torbi i jos par dzidzabidza - postaje triki...

da bi stigao do ulaza u prizemljui moras da kruzis posto su pokretne stepenice uske a i ne mozes kolicima.
da...u konacnom broju iteracija jeste moguce popeti se i preneti stvari do prizemlja...moguce je i dopesaciti do svog stana/kuce i ustedeti ceo iznos...
malo karikiram ali sustina je tu.

Hah, nisam ja pričao o dečjim kolicima, nego o kolicima za prevoz prtljaga, dž. su :lol:
9801 fercera i mene lepo preveze za najkraće moguće vreme.
Čim primetim nešto drugo, odmah javaljam ;)

znam da si ti pricao o kolicima za prtljag...
kad sam pominjao XXXL putne torbe, podrazumeva sa da su ona na kolicima. ali kada dodas na to i ostalo nabrojano postaje nemoguca misija osim ako ti nije do znojenja i maltretiranja osoba koje si upravo docekao...
na 9801 mi rekose da im murija ne dozvoljava da kupe putnike ispred suterena i da je jedini nacin da isplaninarim sa prtljagom do ulaza u prizemlju.

Sima Perenčević, vozač „Nacionalnog taksija", preživeo je pakao kada ga je oteo Jovan Kostić, naoružan kao terorista Al-Kaide...

Kostić (25) je preminuo u Urgentnom centru od rana zadobijenih u obračunu sa policijom i aktiviranjem „kašikare" u Zaplanjskoj ulici, ali je pre toga primorao Perenčevića da ga sat vremena vozi po gradu! Kostić, inače, nije imao dosije u policiji...

Taksista Sima Perenčević (39) rekao je “Presu“ da je posle svega što se dogodilo srećan što je živ i da je verovao da će ga otmičar ubiti.

- Iskreno, sledio sam se od straha. Utrčao je u auto i počeo da viče:"Gas! Gas! Vozi!" U jednoj ruci je držao bombu, a u drugoj pištolj. Izvadio je osigurač iz bombe i tako je držao - rekao je Perenčević.

- Rekao sam mu da sam oženjen i da imam dete, da me pusti i uzme auto, a on je samo vikao: „Vozi!" Čas se drao na mene, čas je pričao polako. Mislio sam da će me ubiti, a onda mi je rekao da se ne bojim. Pitao me je i da li sam srčani bolesnik. Rekao sam da sam šećeraš, a on je ponovio da se ne plašim.

Oteti taksista je rekao da kidnaper nije imao nikakav plan i da je stalno menjao mesto do koga treba da ga odveze.

- Bili smo na Starom sajmištu, pa na Slaviji... Posle smo bili i na Avalskom drumu. Sve vreme sam pritiskao "panik dugme". Iščupao mi je radio-stanicu, ali moje udruženje ima GPS praćenje, pa je on izvadio ometač i uključio ga u upaljač. Tada su moji iz centrale počeli da nas gube i nisu mogli da nas prate - objašnjava Perenčević.

- Rekao sam mu da nemam goriva i da moram da stanem na pumpu. On je rekao da mogu, ali da ne pokušavam ništa. Otišli smo do MBG pumpe na Kružnom putu. Krenuli smo dalje i u jednom trenutku u naselju Braća Jerković moje kolege iz centrale uspele su da resetuju GPS i da tačno utvrde gde se nalazim. Kada smo prošli Centralno groblje, naredio mi je da stanem. U ruku mi je stavio bombu. Toliko su mi drhtale ruke da sam mislio da ću da je ispustim. On mi je rekao: „Budi miran, nije to ništa!", a onda je otvorio torbu i iz nje izvadio eksploziv. Opasao se njime. Kroz rukav je izvukao neku žicu i pokazao dugme. Pogledao me i rekao: „Ako samo ovo stisnem, sve će da ode u tri lepe!" - priča taksista.

- Kada smo krenuli prema gradu, primetio sam u retrovizoru policijski džip. Tada se kod same mesare „Papak" ispred nas pojavio drugi, koji nam je preprečio put. On je otvorio vrata. Čim je to uradio, ja sam otvorio moja i izleteo napolje. Istrčao sam sa podignutim rukama i počeo da vičem: „Ima bombu! Ima bombu!" i bacio se na zemlju. Tada je počelo da pršti na sve strane, a onda je grunula bomba...

A ostalo je poznato...

Da su samo ti celnici izasli i blokirali ulice, tesko da bih i primetio. Dakle, VI strajkujete
Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu. Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.
Sto se tice "krateza" razmisli malo dali neko ko ceka na taksi stanici sat ili jace treba da ide na voznju od 120-150 din [kad se da popust koji inace skoro svi uzimaju do dinara]. Ne opravdavam ove koji su u prolazu i nece to da pokupe.
A zar nije sramota da neko ide dve bandere i da zato zove taksi da bi ga videla devojka ili drustvo ?

Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu.

Odlicno, onda ti se izvinjavam.

Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.

Te sprecava mnogo vecu masu da radi svoj posao normalno. Samo zato sto nece da misle svojom glavom.

Sto se tice "krateza" razmisli malo dali neko ko ceka na taksi stanici sat ili jace treba da ide na voznju od 120-150 din [kad se da popust koji inace skoro svi uzimaju do dinara].

Za tih sat ili jace si mogao i tri krateza da odvezes. Potpisujem.
Problem je sto biste svi da odvezete tri jake ture i zavrsite dan. Nece moci, nema narod vise para za takve egzibicije.
Jel' postoji popust? Postoji. Onda ga ukinite. Ne znam sto se zalis na to?

Ne opravdavam ove koji su u prolazu i nece to da pokupe.

Slazem se.

A zar nije sramota da neko ide dve bandere i da zato zove taksi da bi ga videla devojka ili drustvo?

Njegova sramota... tvoj posao. Novac je novac.
Sto vam onda smetaju divljaci, kad necete da radite savesno, i da vozite i dve bandere?
Sto te tvoje kolege onda ne vrate tamo gde si i stajao, jer se vracas za pet minuta, i znaju da neces zaraditi ni za litar benzina tom voznjom?
Sto tu niste solidarni, pa da svima bude lepo?

Pocistite prvo ispred svoje kuce. Najlakse je reci da su korisnici vasih usluga bagra.
Sto, ruku na srce, umeju da budu. Ali je to druga tema.

Jel' postoji popust? Postoji. Onda ga ukinite. Ne znam sto se zalis na to?
Postoji popust ali ga NISMO mi taksisti uveli nego vlasnici udruzenja koji nama manipulisu kao i taksi sindikatom koji treba da se bori za nasa prava. Velika je to mafija prijatelju, lova je cudo i niko nebi da se odrekne onoga od cega zivi. A nas taksiste ko jbe, crkni, umri.....
Najveci je problem to sto nismo slozni i da prestanemo da uzimamo voznje dok svi ne ukinu popust, dok se definitivno ne ukinu divljaci, dok nam se auto ne prizna kao sredstvo za rad....itd itd
Najlakse je reci da su korisnici vasih usluga bagra.
Sto, ruku na srce, umeju da budu
Ima nas i ovakvih i onakvih, i mi koji vozimo i oni koji se voze sa nama. To je diskutabilno

Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu. Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.
Sto se tice "krateza" razmisli malo dali neko ko ceka na taksi stanici sat ili jace treba da ide na voznju od 120-150 din [kad se da popust koji inace skoro svi uzimaju do dinara]. Ne opravdavam ove koji su u prolazu i nece to da pokupe.
A zar nije sramota da neko ide dve bandere i da zato zove taksi da bi ga videla devojka ili drustvo ?

Па због тога је старт 129 динара.

Уђеш, возиш се један метар и платиш 129 динара. Попуста нема до износа од 250 динара. И где су ту таксисти угрожени?

А нико неће да каже нити да објасни зашто по градовима у унутрашњости за тих 129 динара колико је старт у Београду можеш да се возиш пола сата. Можеш да направиш два круга око Краљева за 129 динара. Цена горива и аутомобила у Краљеву иста.

Od danas je u minibusevima stupila na snagu nova cena karte koja iznosi 120 din. U obrazlozenju poskupljenja stoji da je ta cena jos u februaru trebala da stupi na snagu s obzirom da je poskupelo gorivo, da je euro skocio.....

A gde smo mi taksisti u toj prici ?

Kod nas je dinar ojacao i gorivo je pojeftinilo 30 % bas koliko i dazbine drzavi :zcepanje:

Od danas se vise isplati pozvati taxi na tel poziv ako vise osoba ide u istom pravcu - jeftinije je 100 %

Back