gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Kolica ispred, video?
Ili putnici kad uzmu prtljag?
Ili putnici kad uzmu prtljag?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolica ispred, video?
Hah, nisam ja pričao o dečjim kolicima, nego o kolicima za prevoz prtljaga, dž. su
9801 fercera i mene lepo preveze za najkraće moguće vreme.
Čim primetim nešto drugo, odmah javaljam![]()
Jeste ali ako je imalo korektnija voznja. Za ove "krateze" neces dobiti vozilo ni u jednom udruzenju. Nece niko da te vozi za paklicu jeftinijih cigaretaInače, noću je popust 30 %.
Jeste ali ako je imalo korektnija voznja. Za ove "krateze" neces dobiti vozilo ni u jednom udruzenju. Nece niko da te vozi za paklicu jeftinijih cigareta
Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu. Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.Da su samo ti celnici izasli i blokirali ulice, tesko da bih i primetio. Dakle, VI strajkujete
Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu.
Odlicno, onda ti se izvinjavam.
Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.
Te sprecava mnogo vecu masu da radi svoj posao normalno. Samo zato sto nece da misle svojom glavom.
Sto se tice "krateza" razmisli malo dali neko ko ceka na taksi stanici sat ili jace treba da ide na voznju od 120-150 din [kad se da popust koji inace skoro svi uzimaju do dinara].
Za tih sat ili jace si mogao i tri krateza da odvezes. Potpisujem.
Problem je sto biste svi da odvezete tri jake ture i zavrsite dan. Nece moci, nema narod vise para za takve egzibicije.
Jel' postoji popust? Postoji. Onda ga ukinite. Ne znam sto se zalis na to?
Ne opravdavam ove koji su u prolazu i nece to da pokupe.
Slazem se.
A zar nije sramota da neko ide dve bandere i da zato zove taksi da bi ga videla devojka ili drustvo?
Njegova sramota... tvoj posao. Novac je novac.
Sto vam onda smetaju divljaci, kad necete da radite savesno, i da vozite i dve bandere?
Sto te tvoje kolege onda ne vrate tamo gde si i stajao, jer se vracas za pet minuta, i znaju da neces zaraditi ni za litar benzina tom voznjom?
Sto tu niste solidarni, pa da svima bude lepo?
Pocistite prvo ispred svoje kuce. Najlakse je reci da su korisnici vasih usluga bagra.
Sto, ruku na srce, umeju da budu. Ali je to druga tema.
Postoji popust ali ga NISMO mi taksisti uveli nego vlasnici udruzenja koji nama manipulisu kao i taksi sindikatom koji treba da se bori za nasa prava. Velika je to mafija prijatelju, lova je cudo i niko nebi da se odrekne onoga od cega zivi. A nas taksiste ko jbe, crkni, umri.....Jel' postoji popust? Postoji. Onda ga ukinite. Ne znam sto se zalis na to?
Ima nas i ovakvih i onakvih, i mi koji vozimo i oni koji se voze sa nama. To je diskutabilnoNajlakse je reci da su korisnici vasih usluga bagra.
Sto, ruku na srce, umeju da budu
Ja prijatelju NE strajkujem jer sam za razliku od mnogih video gde zeka pije vodu. Tvrdim ti da vecina taksista ide po inerciji kad krene masa.
Sto se tice "krateza" razmisli malo dali neko ko ceka na taksi stanici sat ili jace treba da ide na voznju od 120-150 din [kad se da popust koji inace skoro svi uzimaju do dinara]. Ne opravdavam ove koji su u prolazu i nece to da pokupe.
A zar nije sramota da neko ide dve bandere i da zato zove taksi da bi ga videla devojka ili drustvo ?
Уђеш, возиш се један метар и платиш 129 динара. Попуста нема до износа од 250 динара. И где су ту таксисти угрожени?