gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima slicna tema dole a i ceo dan slicna pitanja.
zato sto nismo gej, slabi smo na vas, i volimo vise da se dzapamo sa vama![]()
zato što smo pičkopaćenicizasto dolazi ovako puno mushkaraca na ovaj pdf?
zato što smo pičkopaćenici
Da nadjem srodnu dusu da se zenim.
pa nisi vidla novi trend napusavanja ja kasam prico da samo na to navatavam niko nije verovo..pa sad ovde dodjose na trening..to je novi sport za vijuge znas nadjebavanje..blize su zenama u rl nema mudasca za tozasto dolazi ovako puno mushkaraca na ovaj pdf?
Zasto da ne dolaze?zasto dolazi ovako puno mushkaraca na ovaj pdf?
Zasto da ne dolaze?
Meni muskarci smetaju samo u teretani![]()
zasto dolazi ovako puno mushkaraca na ovaj pdf?
pa nisi vidla novi trend napusavanja ja kasam prico da samo na to navatavam niko nije verovo..pa sad ovde dodjose na trening..to je novi sport za vijuge znas nadjebavanje..blize su zenama u rl nema mudasca za to
gde gde?Evo ga jedan ... Nedorasli ... Iskompleksirani ....
Nedostaje - povećavam broj postova i reputacije ....
Možda bi bilo dosadno da ih nema ukoliko zanemarimo nekolicinu baš agresivnih i vulgarnih .
dosadno im jbt![]()
pa ti krenula u zivot, navatala tipa, u tim godinama (!) pa opet visish ovde?
beskrajna je ljudska dosada..![]()
kako sam bre ja bezobrazna bemu misha?Jeste dosadno, je'bote. Jer zašto ja, da u trenutku potpune dosade, potpuno razumem kako se oseća i kakvi su trenutni motivi nekog ko je trenutno potpuno bezobrazan, kao na primer ti, Koto? : lol: Imam pravo da budem ljut, povređen, razočaran i zgrožen, čak! Imam! Strašno bih voleo da me neka žena razuveri, da me uteši, da mi objasni i da pokuša da me razonodi. Ne samo što bih voleo, već mi je to toliko potrebno. Oh, potreba! Za ženom, ženkom! Zašto li mi to izgleda kao toliki problem?