tako

dolazim jer..

• hotju da shvatim neshvatljivo

• ozhenio bi se

• sakupljam fore za lov u realu

• jache je od mene

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nemerljive su moje paranormalne simpatije prema ženama. Koliko god saosećao sa njihovom izgubljenom ulogom domaćice u ovim paranormalnim (e, neću više ovu reč da rabim, paranormale mi) vremenima, u kojima izgleda svako treba da bude sve, koliko god me zabavljale i unosile iskričavost u moj život, ponekad moram da vrisnem: Jao, bre, žene! Šta vam je, je'bote?! Svoje ogorčenje, nerazumevanje, žaljenje a bogami i prezir, uvek nalazim tamo gde je to tako - nego kako?!

Jeste dosadno, je'bote. Jer zašto ja, da u trenutku potpune dosade, potpuno razumem kako se oseća i kakvi su trenutni motivi nekog ko je trenutno potpuno bezobrazan, kao na primer ti, Koto? : lol: Imam pravo da budem ljut, povređen, razočaran i zgrožen, čak! Imam! Strašno bih voleo da me neka žena razuveri, da me uteši, da mi objasni i da pokuša da me razonodi. Ne samo što bih voleo, već mi je to toliko potrebno. Oh, potreba! Za ženom, ženkom! Zašto li mi to izgleda kao toliki problem?

to ti kazem..:aha:
a posle kazu..zivot kratko traje..:)

- - - - - - - - - -

Jeste dosadno, je'bote. Jer zašto ja, da u trenutku potpune dosade, potpuno razumem kako se oseća i kakvi su trenutni motivi nekog ko je trenutno potpuno bezobrazan, kao na primer ti, Koto? : lol: Imam pravo da budem ljut, povređen, razočaran i zgrožen, čak! Imam! Strašno bih voleo da me neka žena razuveri, da me uteši, da mi objasni i da pokuša da me razonodi. Ne samo što bih voleo, već mi je to toliko potrebno. Oh, potreba! Za ženom, ženkom! Zašto li mi to izgleda kao toliki problem?
kako sam bre ja bezobrazna bemu misha?:sad2:

Back