Tako velik problem!!!

cupkica

Ističe se
Poruka
2.255
Dakle, da pocnem... Bila sam sa deckom vec vise od godinu dana kada su poceli problemi.. Zbog cega? Zbog nekih poruka koje je video u mom telefonu.. Prvo je video neke poruke od bivseg decka.. Na neke sam odgovorila, na neke ne.. Ali u tim porukama nema nikakvog koketiranja, flertovanja i tome slicnom. Ali nije se na tome zaustavio.. Uyeo je telefon od drugarice i pozvao tog mog bivseg, naravno lazno se predstavio.. Pretvarao se da je kao neki satro decko kome se ja svidjam pa je hteo da vidi da li ovaj hoce nesto ozbiljno sa mnom ili moze i on tu malo da se umesa.. Taj moj bivsi mu je rekao da nas dvoje nismo zajedno odavno i to je to.. Ali sta se desava, njega izjeda crv sumnje sto ovaj nije bio precizan, nije rekao da ne planira nista..

Moj dragi ne ulazi u to da li sam ja njega prevarila.. Kao do toga jos nije stigao... I nisam, ali i pored toga sto nisam nema nikakav dokaz ni da posumnja u to...

Posle skoro 2 meseca raspravljanja oko jednih te istih stvari, pre neki dan smo raskinuli... Volim ga, kaze da voli i on mene.. Dugo smo se dopisivali, kaze da mu je krivo zbog svega, krivo mu je zato sto nam je bilo predivno, da ni jednu do sad nije voleo kao mene, tesko mu je, ali ipak postoje te neke stvari preko kojih on ne moze da predje.. Zeli ali ne moze...

Da li stvarno mislite da je to razlog da dvoje koje se vole zbog takvih gluposti ne budu zajedno..? Ocekujem i neki savet ilii sta bi vi uradili da ste se nasli u ovakvoj situaciji.. Hvala unapred..

Budi srecna sto si raskinula na vrema,sa tim mladicem. Muskarci koji su bolesno ljubomorni,to je bolest.Da ste ostali zajedno,on bi te stalno gusio,svojim napadima
posesivnosti. Posesivnost,to je bolest koja se manifestuje,potrebom,da se osoba sa kojom je u ljubavnoj vezi,POTPUNO POSEDUJE. To je jedna od najgorih
stvari,koje u jednoj vezi postoji.Osobe koje su posesivne,stalno okrivljuju partnerku,da nije verna,da ima odnose sa drugim itd. Ta ljubomora,koja se vremenom
kako veza traje,sve vise povecava,truje ljubavni zivot partnera,do te mere,da moze vremenom,da dodje i do tragicnog kraja veze.

.

pa ne znam sta da ti kazem,u tim godinama se (po mom misljenju) takve stvari vec prevazidju i resavas probleme na drugi nacin. sem i ako ti njega ne maltretiras spijunazom anonimnim pozivima i slicno ko sto je on tebi ovo napravio te zivite u nekoj vrsti simbioze, ne bih rekla da si u nekom gubitku...lose osobine nam se sa godinama jos vise pojacavaju. u gadnu babu rastem iliti sta je sada lose i smeta ti za 5 godina ce biti jos gore hoho :) po meni to cak nije ni ljubav nego opsesija al ae...

Poverenje sa 20 i jedva kusur, gde se dopisuje sa bivšim momcima? U uzrastu u kom devojke danas mogu da budu sa ovim, sutra sa onim, gde im emocije lete kao polen u proleće. Miiislim, ko se ovde pravi blesav?
p svako bi sad distrese svoje traume i greske i opere si dupe drugom,da ga poznaje i da je pokazivao trunku ljubomore to ne bi radila,takodje bi odmah brisala te poruke,dakle covek nije ni mrvu ljubomoran,samo ne zeli biti u nebranom grozdju niti sa nekim planirati ozbiljno ko bi na bilo koji nacin vrdao

Niko ne bi bio srecan da zna da mu devojka razmenjuje poruke sa bivsim, pa i ako nema flerta, bivsi je bivsi, na to je stavljena tacka.
Ajde da mu smeta, to razumem, malo svadje, truc muc bla i gotovo, nemoj to da radis i kraj price, ali ovo uhodjenje i lazno predstavljanje, mnogo je.

No, da li ima sanse, to ne moze niko znati. Ti nemoj da se dopisujes sa bivsim vise, potpuni prekid kontakta, mada sada kada je izgubio poverenje, ko zna koliko ce dalje ljubomorisati i paranoisati.
Kao sto kazem, niko ne moze znati kako ce se on ponasati u buducnosti.

a sta ima tu lose?? pa posle se ispostavilo i da se on dopisivao sa njegovim bivsim devojkama... sta ako je neko bivsi onda je mrtav covek..? nije brate, moze da ti ostane prijatelj do kraja zivota..

E pa onda je ovo licemerno, ako bivsi partneri postoje cisto platonski za njega, valjda bi trebalo da postoje i za tebe.
Opet, crv sumnje postoji, nebitno da li neko vidi bivseg kao bivseg, jer mozda taj bivsi i nema uvek tako platonske namere kao sto se misli.

pa raskinuli smo.. sad ne moze vise da ljubhomorise.. sad moze samo iznova i iznova da razmislja o svemu.. ja samo mislim da ono sto smo mi imali i sto smo izgradili nije vredno i ne bi smelo da se unisti zbog tako nekih stvari...

Back