Ih, dodje mi da je povucem za kike... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ih, dodje mi da je povucem za kike...![]()
teardrop:Nije mi jasan ovaj tvoj stav, Betty. Zaista ti nije bitno ako nekog povrediš? Ne tvrdim da nikog nisam povredila, ali se svojski trudim da to ne uradim svesno i namerno.
Betty:po tamburi! 8)
btw. ako nekoga još zanima - ono "selektivno pamćenje " ZAISTA nije zaborav!
Evo: ja se danas setila najgore stvari o jednom meni veoma dragom liku...nisam se mnogo trudila ni da pamtim, samo nisam "zlopamtila", pa mi je trebalo 24h da se prisetim. Sve je to negde pohranjeno....
Betty:ma ja to ne razumem sa tim bolom, a i baš me briga
okreneš se, pregaziš i onda deš valjda![]()
heheh..bila neka tema sa peglom preko falusa, davno ....
drugo nešto htedoh: ljubi li se neko sa smokvama![]()
blizance:Ajd sad da vas nesto ozbiljno priupitam i da mi ozbiljno odgovorite/p.s.cenim vase misljenje/Pre mnogo,mnogo godina kad sam bila devojcurak povredila sam jednom svojom odlukom jednog divnog coveka/tada decka/.Odluka kao takva je bila neizbezna ali sam mogla da izaberem bezbolniji nacin da je sprovedem udelo.Naime decko je bio jako,jako povredjen/mada meni uzasno drag/Vreme je prolazilo a mene je grizla savest,nekad manje,nekad vise i jednog dana .....nakon 17 godina zivot izrezira takav scenarijo da mi ne bi poverovali ali on i ja se sretnemo i sta se desava.Razbuktaju se strasti,pokrene se lavina osecanja,sludjeni i on i ja,grom iz vedra neba i ja shvatim da je neko"gore"pokrenuo konce i da je pravi trenutak da zatrazim oprostaj.Isplakala sam more suza pokajnickih i na neki suptilan nacin ga molila za oprostaj/bez obaveza/.Nikad mi nista nije odgovorio ali je delovalo da mi oprasta /jer je rekao"o.k.tako je moralo biti"/Shvatim to kao oprostaj i bude mi lakse.Sve to kad tad dodje na svoje.Ogradim se ja onom starom narodnom slatka je osveta i cekam da mi uzvrati udarac jer je to valjda za ocekivati.On izjavi da mi nikada ne bi uzvracao niti se svetio,da sam mu /i sad/mnogo znacila i da me voli i posle tolikih godina.A onda jednog dana,fino,suptilno,nezno,kvarno,podmuklo,prostacki.....noz u ledja!!!!I I pitam ja vas dragi moji ko je ovde lud.Isplatili se u zivotu biti covek i traziti oprostaj,iskreno se pokajati/bez obaveza i ocekivanja/postici neki unutrasnji mir,izviniti se za svoje postupke?Nije li njegovo ponasanje vrsta greha?Da li je normalno oprostiti pa uzvratiti?Gde je tu kraj?Ko koga tu voli ili nevoli?Imali smisla traziti oprostaj?Treba li da budem zadovoljna ili da patim?U neku ruku sam srecna sto me je povredio i kapiram da tako treba i da mu dugujem odredjenu kolicinu bola i da to tako treba,a sa druge strane mi je zao sto sam bila covek.Treba li o tome da razmisljam ili je to ipak neminovnost?Sta vi mislite?
17 godina si se bavila svojim ponašanjem, a sada ćeš 17 da se baviš njegovim?blizance:Nije li njegovo ponasanje vrsta greha?Da li je normalno oprostiti pa uzvratiti?Gde je tu kraj?Ko koga tu voli ili nevoli?Imali smisla traziti oprostaj?Treba li da budem zadovoljna ili da patim?U neku ruku sam srecna sto me je povredio i kapiram da tako treba i da mu dugujem odredjenu kolicinu bola i da to tako treba,a sa druge strane mi je zao sto sam bila covek.Treba li o tome da razmisljam ili je to ipak neminovnost?Sta vi mislite?
Da lakse mi je,naravno to je valjda posledica oprostaja.Srecna sam sto sam mogla da osetim tu vrstu osecanja i potrebe da uopste zatrazim oprostaj.Osecam samo ogromnu setu i gorak ukus u ustim ni sama nemam pojma zasto,valjda za potpuni oprostaj treba vremena.Raduje me to sto mi njegova osveta na neki nacin predstavlja teg na terazijama zivota,mozda je upravo to ravnoteza koja mi je bila potrebna.Hvala vam sto ste odgovorili na moje pitanje.Moj zakljlucak je ,tesko je biti covek ali je nevidjeno dobar osecaj ponosa i zadovoljstva kad to uspes da ostvaris.Mislim da mi upravo sada ovog trenutka nista drugo nije vazno i pokusacu da zadrzim to u sebi sto duze.hanibal77:a zar ti sad nije lakse?meni bi bilo
ma lakse je biti povredjen nego osecati grizu savesti zbog toga sto si povredila![]()
Divim ti se!bobba:da bolje je da si sama pila to gorko vino nego sto si zvala njena na casu strasti
to je to
nas zivot
da ne davim i sama si ukapirala , koliko mi hteli biti fini druga strana pribegava svojim podlim strastim
ja pijem svoje vino sama
Nemam pojma,tj.imam ,sve se desilo vrlo,vrlo neverovatno i pojavili smo se jedno drugome u zivotu.Neki sticaji okolnosti su nas zblizili pa smo osetili kao da smo nesto propustili u zivotu.Ma,nema begas kad te strefi sudbina.Sad se osecam kao drvo na vetru a i on je nekako slomljen.....osecam to.Betty:tebe raduje njegova osveta...![]()
mislim, nije da ne znam šta je biti gadan prema dečku...ali niti me grize savest, niti bih se ikada sa njim ponovo, e sad je dan retro izraz, smuvala![]()
Ne znam, to meni zvuči suludo. Da ti je prijalo ne bi ga ostavila itd itd a ovako si, opet, sama nekako "skrivila" tu neku "pravdu", podmetnula si leđa...
Blizanče, kad uradiš nešto gadno sledeći put, beži odatle i što pre zaboravi na celu stvar![]()
Betty,Betty gde ti crpis svu tu snagu,daj malo!!!!Betty:pa to su ti vetrovi sudbine
ukini to, šta će ti taj hendikep.