ТАКО ЈЕ ГОВОРИО ТОМА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Nikolić na Kosovu:

:zskace::zskace::zskace:
Шта се десило са председником, са оним човеком,
који је као напредњак пре десетак месеци ово говорио?
Да ли је могуће, да је све заклетве и обећања заборавио?

03.01.13-Novi-Magazin.jpg

Дајте људи,без зезања....
Човек за 10 месеци заборавио све што је говорио....
Да га нису уврачали?

Nisu nego slao Dačija dole na zadatak ... pa se Šipci naljutili ljuto ...

Ivica Dačić tokom noći nacrtao penis na spomeniku OVMBP u Preševu

spomenik-300x206.jpg

PREŠEVO, 27. decembar 2012, – Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nacrtao je pod okriljem noći penis veličine metar sa metar na spomeniku borcima Oslobodilačke vojske Bujanovca, Preševa i Medveđe podignutom nedavno u Preševu.

Iako je crtež nacrtan kredom, a ne autolakom, premijer Dačić tvrdi da je on učinio sve što je u njegovoj moći.

-Niko ne može da kaže da se nisam izložio određenom riziku prilikom iscrtavanja ovog organa na spomeniku teroristima. Počeo sam ispod da pišem i „Tači“, ali sam se uplašio da će me uhvatiti, pa sam stigao da napišem samo „Tač“. Mislim da je i to dovoljno da predstavnici Albanaca shvate o kome se radi, kao i da se sa državom Srbijom niko ne sme sprdati – poručuje srpski premijer.

Albanski političari sa Juga Srbije su rekli da je o ovom penisu obaveštena međunarodna zajednica i da je to otvorena provokacija jer time želi da se pokaže da Srbija kontroliše deo spomenika. Oni su pozvali premijera Dačića da sam izbriše crtež, „ili će ga oni sami izbrisati“.

- Bivši borci OVPBM su spremni da odmah reaguju i izbrišu ovaj sramni grafit. Mi pozivamo Dačića da sam dođe i izbriše ovaj sramni grafit, a u suprotnom ćemo biti primorani da sami to uradimo – poručuju Dačiću.

Na albansku najavu brisanja penisa, iz kabineta srpskog premijera stigla je poruka da država Srbija neće ponuknuti pred pretnjama, kao i da penis jasno izražava stav države po pitanju spomenika.

- Penis je nacrtan u skladu sa zakonima Republike Srbije i ne sme da bude uklonjen – odlučan je Dačić.

quote_icon.png
Оригинал поставио МАЧАК Не лупај.

Онда није имао диплому.
Ma dal je moguće?
geek-1.gif

Могуће...него шта....
Пре избора није имао диплому....
Онда је учио....учио....учио.....
и положио... све за три дана.

Могуће...него шта.... Пре избора није имао диплому.... Онда је учио....учио....учио..... и положио... све за три дана.
"Jeste l' čuli, kumo, - verujte, bez šale
otvara se škola za pačiće male.
" Tako je i bilo, - verujte, bez šale
otvori se škola za pačiće male.
Svi pačići došli, na klupama stoje
stari patak metno naočare svoje.
Sve ih je upiso u katalog, male,
pa ih je prozivo, - verujte, bez šale.
Pa se onda šeto s ozbiljnošću krutom
učio ih učio i knjigom i prutom.

Učio ih, učio
od srede do petka,
al' se nisu odmakli
dalje od početka.

Nije bilo uspeha učiteljskom trudu,
cela muka njegova ostade zaludu.
Ništa više ne nauči pačurlija ta,
nego što je i pre znala:
- kva, kva, kva, kva, kva!

Poslednja izmena:
само плако доћиће све на своје место -диплома у свим својим ццомбинацијама овог заје.о,оног претурио, тамо неког наместио,слагао,продао кад му буде дошао рачун има да се чеша тамо 'де га не сврби

Е... То је било пре избора ;)
Ако хоћеш да видиш какав је човек дај му власт.

Velika istina...najveća.

I to u svim sferama pa i onim najminornijim poput šefa smene u kiosku, nekom zabačenom butiku , moderatorčića na nekom forumu , šefa mesare i pekare pa do onih najbitnijih kao što je precednik države.

Nemoj ti predsedniče Tomo da slušaš ove sa Krste, mnogo su brate perverzni.

Samo ti nastavi putem kojim si krenuo, ko onda kad si javio ono Šekiju, a on te pitao. "Od kojeg čoveka .. ?!?"

Srbija najzad ima pravog čoveka, Srbina, Šumadinca, domaćina, muža, oca, rakijaša, diplomca kakvog svet video nije,

a da nema teniski turnir ... to ne sme da se dozvoli. !!

Back