Takmichenje na temu - Dan zaljubljenih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jabajagi

Beautiful Desert Rose
Poruka
159.051
Bez obzira shta mislili o Danu zaljubljenih, netjete se otrgnuti romantici koja prosto ljubi iz svakog izloga. Valentinovo je dan izrazhavanja ljubavi. Zaljubljenost je stvar snova, drame i strepnje, kao i agonije i ekstaze. Po verovanju na ovaj dan se ptice pochinju pariti, a budutji da ptice simbolizuju poruke to se prenelo u zhivot.
Valentinovo je dan slanja poruka i darova od srca - srcu...darovi jesu dragi, ali dozhivljaji su ono shto trajno nosite...jer ljubav je kao vazduh kada ga ima kakav god da je, dishemo, kada ga nema gushimo se.

Elem, pokazhite svojom fotografijom kako obradovati dragu osobu, shta biste joj darovali, u kakvoj atmosferi biste je dochekali,... sa cvetjem, sa parfemom, sa svetjom, sa pitjem, sa.....
Slovim za romantichnu, pa ne zamerite na ''shirem opisu''...

Dodala bih ....odluchila sam se za ovu temu jer prosto nudi mogutjnost da sve fotografije budu apsolutno razlichite, a istovremeno tematski odgovarajutje.

Pravila:

1. Pravo ucesca imaju svi clanovi i clanice foruma Krstarica
2. Fotografije moraju biti vase delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis na fotografiju.
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili približne) rezolucije.
5. Dozvoljena je obrada u Photoshopu ili u nekom od slicnih programa
6. Mozete poslati 1 ( jednu) fotografiju
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja ne moze se glasati za svoju fotografiju
9. Pobednik takmicenja bira sledeću temu..
10.Ne mogu se slati fotografije koje su se već postavljale na Forumu Krstarice.
11.Jednom poslata fotografija se ne moze povuci sa takmicenja..

Takmicarske fotografije se salju putem pp moderatoru Moghrion-u najkasnije do 22. 2.

...par primera sa neta...

kan320.jpg

j0bczk.jpg

etfh2x.jpg

...zashto da ne? :mrgreen: ..romantichna mashnica...

210ghvr.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Sto samo poklanjanje? Moze da bude i dvoje na klupi, pa moze da bude i neki primer iz zviotinjskog sveta... Ili ne?

...naravno, a kako Moderator napisa...ima nekoliko tachkica...pominje se atmosfera...puno mogutjnosti za kreativnost i fotkanje...zapravo, vash dozhivljaj Dana zaljubljenih...primeri sa neta su tek nasumichno birani...

bas lepa tema :) meni pokloni nisu ni pali na pamet, odmah sam vezala temu za sam dozivljaj, ne samo tog dana, nego zaljubljenosti uopste :)

:heart:

...eto smeshko, ...''ali dozhivljaji su ono shto trajno nosite...jer ljubav je kao vazduh kada ga ima kakav god da je, dishemo, kada ga nema gushimo se. ''

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back