Takmicenje

Nesto citam okolo pa vidim koliko su ljudi željni da budu prvi,najbolji.Takmice se sa svima.
S kim se vi takmicite ili svoje uspjehe mjerite samo po sebi? Da li vam je vaznije biti prvi ili biti samo zadovoljan postignutim?
Са Владом из обданишта...
Направио ми ожиљак са кишобраном...
Кад...тад...

Тема:
Жене се такмиче са мајкама а мушкатле са очевима...Фром...

Nesto citam okolo pa vidim koliko su ljudi željni da budu prvi,najbolji.Takmice se sa svima.
S kim se vi takmicite ili svoje uspjehe mjerite samo po sebi? Da li vam je vaznije biti prvi ili biti samo zadovoljan postignutim?
Sama sa sobom na zalost
Mnogo bolje prolaze u zivotu ovi sto se mere sa drugima
Meni zanimljivo da sama sebi merim rekorde/norme i da ih obaram, takoreci sama sam sebi neprijatelj :lol:
Uopste me ne tangira da se poredim sa drugima koji su bolji od mene, neka su svaka cast, ali cekaj da vidim mogu li ja sledeci put ovo bolje nego sto sam prosli
U sustini to mi je losa osobina jer nikad nisi zadovoljan sobom

Neobicno je da uvijek ljudi odgovore nisam ja,a oko nas takmicara koliko hoćeš. Vjerovatno ne odgovaraju na teme koje ih podsjecaju na njihovu slabost,jer po meni silna potreba da budeš uvijek najbolji je u stvari slabost.
Hajde, zendeli, nemaju svi takmičarski duh i potrebu za dokazivanjem.
Nekome, jednostavno, sve ide lako bez truda i napora, ne smatraju dostignuće kao nešto posebno.

Neko se, opet, uz veliko odricanje i trud uspinje da uradi nešto, takvi više pričaju i hvališu se više nego što urade.

Što se tiče ' odgovranja na teme', odgovaram u teme koje me zanimaju, odgovaram kada sam raspoložena da pišem, i kada kliknem na novu temu.
Promaknu mi teme jer često sve označim pročitanim.

Nekome, jednostavno, sve ide lako bez truda i napora, ne smatraju dostignuće kao nešto posebno.

Neko se, opet, uz veliko odricanje i trud uspinje da uradi nešto, takvi više pričaju i hvališu se više nego što urade.

Što se tiče ' odgovranja na teme', odgovaram u teme koje me zanimaju, odgovaram kada sam raspoložena da pišem, i kada kliknem na novu temu.
U redu je truditi se,ići naprijed. Samo ako su uvijek motiv drugi ljudi a ne lični napredak malo je čudno.
Za to odgovaranje sam se malo zezala. Mnogo smo ozbiljni u zadnje vrijeme.

Потпуно си у праву да са стране многе ствари делују погрешно. Дешава се да делује као такмичење нешто што је некоме просто забава или лична сатисфакција без обазирања да друге.

Ovo ne postoji

Иза свега стоји рад и труд.
Али не једнако велики труд и рад. Познајем две особе које су од детињства све врло лако да мало труда постизале.
Да нисам видела изблиза ни ја не бих вреовала. Могу мислити како онима из далека све то изгледа.

Али не једнако велики труд и рад. Познајем две особе које су од детињства све врло лако да мало труда постизале.
Да нисам видела изблиза ни ја не бих вреовала. Могу мислити како онима из далека све то изгледа.
Шта је то 'све'?

To znaci da je neko orao pre njih taj put pa ga onda dobrano utabao za njih (tipa naslednici bogatstva)
Opet je neciji rad

Back