Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.484 04.06.2024. u 19:43 - Takmičenje #26 Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura!
Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura!
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.006 04.06.2024. u 19:46 - Takmičenje #27 *pustinjakinja: Ma ima Obično ne glasam, da bar nisam ni sad I mene je nervirao dugo ovaj generički, pa razumem. Postane vremenom svejedno.Bar meni je. Kliknite za proširenje... Meni je lijepo da se toliko vas odazvalo i došlo da glasa Neka kolega ima šta i da sabira
*pustinjakinja: Ma ima Obično ne glasam, da bar nisam ni sad I mene je nervirao dugo ovaj generički, pa razumem. Postane vremenom svejedno.Bar meni je. Kliknite za proširenje... Meni je lijepo da se toliko vas odazvalo i došlo da glasa Neka kolega ima šta i da sabira
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.006 04.06.2024. u 19:47 - Takmičenje #28 Pinocchio: Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura! Kliknite za proširenje... I meni moj sestro Tako rado bi htela da stave Tetka
Pinocchio: Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura! Kliknite za proširenje... I meni moj sestro Tako rado bi htela da stave Tetka
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.484 04.06.2024. u 19:56 - Takmičenje #29 RužnaKoLopov: I meni moj sestro Tako rado bi htela da stave Tetka Kliknite za proširenje... Me ja ne znam šta bih ali znam da ovaj ne bih sigurno.
RužnaKoLopov: I meni moj sestro Tako rado bi htela da stave Tetka Kliknite za proširenje... Me ja ne znam šta bih ali znam da ovaj ne bih sigurno.
*pustinjakinja Buduća legenda VIP Poruka 37.740 04.06.2024. u 19:59 - Takmičenje #30 Pinocchio: Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura! Kliknite za proširenje... Jedva sam pregurala taj elitni period
Pinocchio: Ovo je najgori natpis koji sam imala ispod nika! Kao splavaruša sponzoruša prsata dugonokta nafrakana kalaštura! Kliknite za proširenje... Jedva sam pregurala taj elitni period
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.484 04.06.2024. u 20:02 - Takmičenje #31 *pustinjakinja: Jedva sam pregurala taj elitni period Kliknite za proširenje... Koliko traje? Jel se navikneš vremenom? Ne ostavlja posledice na telo i dušu? Ostavlja li trag na lik i delo?
*pustinjakinja: Jedva sam pregurala taj elitni period Kliknite za proširenje... Koliko traje? Jel se navikneš vremenom? Ne ostavlja posledice na telo i dušu? Ostavlja li trag na lik i delo?