Takmičenje u izležavanju u Crnoj Gori

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.611
1629462898-20210820_2_49696945_68072345-750x500.jpg

U crnogorskom etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina, je u petak 20. avgusta počelo tradicionalno takmičenje u izležavanju.

Na desetom okupljanju učestvuje osam takmičara, koji će se boriti za nagradu od 300 evra. Pravila su takva da je učesnicima zabranjeno da ustaju, ali je dozvoljeno spavanje, čitanje knjiga, hrana i piće. Novo pravilo u odnosu na prethodne godine je to što će na svakih osam sati biti dozvoljen odlazak u toalet.

Dosadašnji rekord u ležanju je 52 sata.

izvor

Takmičenje je počelo u petak u 10 sati, a Dubravka, Nikola, Marko i dalje leže.

"Ja mogu da izdžim sigurno najviše ako hoću, ali nisam sigurna da ću ostati do kraja zato što cilj mi je bio ovde da se družimo i da vidim kako to sve izgleda. Nije mi cilj sad da ostanem do kraja i ta nagrada. Možda i hoću, ali... Kad bih se odlučila ostala bih sigurno", naglasila je takmičarka.

Dosadašnji rekord u takmičenju u ležanju je iznosio 52 sata, a Dubravka, Nikola i Marko su ga odavno oborili.

Crnogorci-leze.jpg

Pogledajte prilog 998622

U crnogorskom etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina, je u petak 20. avgusta počelo tradicionalno takmičenje u izležavanju.

Na desetom okupljanju učestvuje osam takmičara, koji će se boriti za nagradu od 300 evra. Pravila su takva da je učesnicima zabranjeno da ustaju, ali je dozvoljeno spavanje, čitanje knjiga, hrana i piće. Novo pravilo u odnosu na prethodne godine je to što će na svakih osam sati biti dozvoljen odlazak u toalet.

Dosadašnji rekord u ležanju je 52 sata.

izvor
Eto, zakasnio sam. Zbog lezanja.

Takmičenje je počelo u petak u 10 sati, a Dubravka, Nikola, Marko i dalje leže.

"Ja mogu da izdžim sigurno najviše ako hoću, ali nisam sigurna da ću ostati do kraja zato što cilj mi je bio ovde da se družimo i da vidim kako to sve izgleda. Nije mi cilj sad da ostanem do kraja i ta nagrada. Možda i hoću, ali... Kad bih se odlučila ostala bih sigurno", naglasila je takmičarka.

Dosadašnji rekord u takmičenju u ležanju je iznosio 52 sata, a Dubravka, Nikola i Marko su ga odavno oborili.

Pogledajte prilog 998627
Usmrdeli se :hahaha:

Mudro i lepo je iskoristiti viceve na sopstveni račun.
Živela sam dole, i opet bih.
Da li nisam dobro i dovoljno posmatrala, ili sam se družila sa nekim dugim narodom, to je već enigma o kojoj mi se ne razmišlja.
Verujem da si upoznala i zivela u razlicitom okruzenju,u odnosu na pricu o njihovoj lenjosti,i da ti ovakva tema nikako ne prija..I ja znam puno pozitivnih osoba sa osobinama gde se ispoljava i veca vrednoca od nas! Ovo je sve po ubedjenju,koja smo godinama sticali,iz humora sala i razonode.Ne ljuti se,samo je zanimljivost!:heart:

Verujem da si upoznala i zivela u razlicitom okruzenju,u odnosu na pricu o njihovoj lenjosti,i da ti ovakva tema nikako ne prija..I ja znam puno pozitivnih osoba sa osobinama gde se ispoljava i veca vrednoca od nas! Ovo je sve po ubedjenju,koja smo godinama sticali,iz humora sala i razonode.Ne ljuti se,samo je zanimljivost!:heart:
Odkud uopšte ideja da se ljutim ?

Zar je na forumu došlo vreme da ne sme čovek ništa da napiše, a da se ne smatra ljutnjom ili da se svemu zapanjujemo.
Moram li stalno sve objašnjavati...
Zaista više ništa ne razmem.

Pozdrav. Neće se ponoviti.

Nije mi namera bila da te uvredim,nesporazum.Najlepse sam mislila,a znas da imas inace poseban delic u mom srcu..Pohvalno sam mislila i o tvom boravku i njima kao naciji ,kao sto se o Lalama misli,svi debeli,masni a svi i radni i vitki..to se tako o narodu ispreda vise za salu nego zbilju...Nemamo potrebe za objasnjenjima:heart:

Back