Такмичење на тему: Зрно еротике у оку посматрача

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.625
1. Право учешћа имају сви чланови форума Крстарица
2. Фотографије морају бити ауторско (лично) дело.
3. Забрањено је стављату потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4. Фотографија може бити највише 1000 пиксела по дужој страни.
5. Дозвољена је обрада и корекција у разумним оквирима.
6. Дозвољено је слање једне фотографије.
7. Фотографија мора одговарати задатој теми.
8. Приликом гласања се не може гласати за своју фотографију.
9. Победник такмичења бира следећу тему.
9-а. Тема коју победник бира треба да буде оригинална и да није била на досадашњим такмичењима
10. Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

Фотографије слати Могхриону;
Рок за слање: 18.12.2015. до 20 часова

Takmicenje natemu:
Zrno erotike u 1000 piksela
1. pravo imaju svi koji znaju koja im je strana duza
2. fotografije licne a eroticne
3. bez natpisa na zrnima
4. zrno erotike u max 1000 piksela
5. dozvoljena je obrada,sve dok zrno ne krene da klija-nesme da proklija!
6. jedno zrno jedna fotografija
7. tema je jasna i neprikosnovena
8. glasati za sebe je sramno
9. pobednik sam bio ja i ovo je originalna tema
10. nema duplikata ,skarta,loma ,kala,rasula (zrna)
11. najtuznije,prvi ce Moghrion da ih razvije ( a ne ja)
12. Lady viri i zadirkuje, a niko je nista pito nije
:)
:bye:

Сви јунаци ником поникоше...
Слабо.... баш слабо...
има још сутра...

Ja sam još na prošloj temi upozorila na nazive tema, ali si je zaključao pa nisam mogla da odgovorim na postavljeno pitanje.

Nemam konkretan predlog, ali postavljači tema moraju razmisliti da bi tema trebalo da bude dostupna a i prihvatljiva širem krugu, a ne samo pojedincima.

Пре непуних кусур дана била је тема -оловка-
баналније и једноставније тешкод а може...
па се опет и ту натезасмо..
а ни ово није тешка тема...
Сви смо поодавно изашли из пубертета и имали сасвим довољно времена да провалимо шта доживљавамо као еротично.
А интересантна је маргинализација еротике која се очекује при помену овакве теме...
Ових пар фотографија које су пристигле су сјајни примери одговора на тему, баш у светлу каквом га је постављач осмислио.
Задатак је забаван, оставља доста простора за импровизацију, позива на креативност и тема којом се бави је више него интересантна...
Сад, што треба мало погонити машту, размислити и реализовати неку идеју, па зашто не и открити неку трунку своје интиме, то је ствар личног избора...
ево има међу овим примерима и сасвим личних и крајње...друштвених да кажем... моја идеја је била мало ласцивнија у односу на ово што је стигло, тако да ћу морати мало да је... о'ладим, но, свеједно... суштина је да је на тему сасвим могуће одговорити и то доста лакше него што изгледа... а колико ће ангажовања да оде у то... ваља само имати на уму да је свака фотографија степеник... што их се више направи, то се више пењемо...

Ovo je bila moja takmičarska, postavljam je pošto je tema bankrotirala

NiXve-cKP4GYkJKpnwNyGjjdtG6BZJzRW5AYGplbXo9o6DNtrVTH_bH7v7XR-FLGm25FA3Ry8iWJXp-8BfDBn3MpV3Q7rr5MhMep8rW4wCi5IyOUqH3WTMhakNW43ba5kNxoUnXSSDhqZk0-X3Fi7bCcUqwWrNtt6EPvRiviQY1HOwrqzRwLNXrdMOT7lDQw7OtcWZX3ArfN-nUXGHr2uO_6r7SQv7sLiHVB-3bW7XKc1sbxJ6L8G9lXxVbpORq0XO8PHtZR79e6fLJlcwuUJYJcMeLP-xr3zy6WEuX0cXi8MirORrz-FRVfI1IwB4NMtPwcoTEhM-ON1gxXe0NiA0GBaA2eTyITCNrHxobKr4ALj9bHTrcMB3WmMzSyvwkBe8t1QSKR4asZUzPpIaeQ-3OBhwi2BRXeQ97nontBeRsuzz3VRXcK9Td4dv-JnwdiFToWNAScyDxPJlyDlRwMvriazT27mBHcbxxxMcRDDST4udr6HP0WT9_uUIN5cbSvuFNPIPtRlBrIt18P90qQpDH7uV_oaElJ7-ULGa1NiesAzJNLe7A41RqzrxV5gSYmp_lD=w1001-h955-no

није то слика постера него онога што је на њему...
а верујем да је сугестивност наслова и костима више него довољна да се изведу извесни закључци... што је сасвим у складу с идејом теме... а и фора је била с јубиларним извођењем представе и почетком такмичења... бар оним идејним почетком...

Бадава DOC...
одустали смо од еротике... биће Жена нова тема... а они који су за ово зрно послали... верујем да нико ништа против нема да се фотографије пренесу за ново такмичење јер се по мојој процени све апсолутно уклапају и у ту тему...
Наравно, замена је могућа, а сутра се јављам с детаљима око промене теме и новог рока...

Zrno erotike podrazumeva baš zrno erotike iz razloga što i jeste da većina je ovde pod kišobranom amaterizma. Znači, zrno erotike je nešto malo, u tragovima, tek vidljivo, da se nasluti o čemu je reč.
Jeste Kiki u pravu da se na ovakvim temama razdvaja žito od kukolja ali šta da se radi.

Kao što reče Brajane : Kiki je u pravu ! :aha2:

Samo što ispade da je žito u stvari kukolj, i obrnuto...nema veze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back