Такмичење на тему - ЗНАК

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мф... па и с тим поенима би се десило исто што и с валутом, кад је има више у оптицају...
Остали би безвредни...
овако се више води рачуна којој се фотографији колико додељује...

Najbolji, nacistiji i najposteniji sitem je kada se najboljoj fotki daje 3 poena, malo slabijoj 2 i jos malo slabijoj 1 poen....:rtfm:

Tada su NAMESTANJA NAJMANJA. :per:

A i najmanje gresaka ima u sabiranju. ;)

Не оспоравам чињеницу да сам релативно глуп, али, за сва ова такмичења којима сам присуствовао су у просеку имала по неколико помена тих... намештања...
Сад ту у жижу долази тај елемент глупог мене... Никако да схватим шта се то намешта, ко намешта, како, а најважније због чега...
Исто као што ми ни сад није јасно каква је разлика између одређене расподеле бодова и оне слободне...
Нека моја мисао о томе би била да се смањивањем броја бодова само смањује резолуција тог намештања...

Не оспоравам чињеницу да сам релативно глуп, али, за сва ова такмичења којима сам присуствовао су у просеку имала по неколико помена тих... намештања...
Сад ту у жижу долази тај елемент глупог мене... Никако да схватим шта се то намешта, ко намешта, како, а најважније због чега...
Исто као што ми ни сад није јасно каква је разлика између одређене расподеле бодова и оне слободне...
Нека моја мисао о томе би била да се смањивањем броја бодова само смањује резолуција тог намештања...

Pa ako nista nije vazno, ne znam onda ni zasto bodujemo fotografije, ni zasto se takmicimo?

Naravno da volimo da pobedimo ili se dobro plasiramo.

Bar ja volim i ne volim da sam zadnji. :nono3:

A gde god se boduje - ima i namestanja...

Eto ja kada bih znao koja je Tolikina slika uvek bih joj dao maksimalni broj bodova, nije vazno kakva je slika....:heart:

I Nini i Tabu bih dao zato sto su oni sefovi....:rumenko:

Ni meni nije jasno cemu namestanje, ako ih ima ...
:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Мф... па и с тим поенима би се десило исто што и с валутом, кад је има више у оптицају...
Остали би безвредни...
овако се више води рачуна којој се фотографији колико додељује...

Tako je :)

Кад будеш био модератор пази шта причаш...
ево, сад ми укинуше купон за јефтиније гориво на југопетроловим пумпама...
:dash:

Joj kako vas zalim.....

A ja ovde molim Boga da poskupi gorivo pa da se malo smanji saobracaj...

Uvek dam vise baksisa onom sto toci gorivo nego sto kosta pun rezervoar "supera".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back