Takmičenje na temu ZENSKI AKT rok. 25. JUN

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završilasam, samo još da nađem dobar fotoaparat da mogu da uslikam, jer mi ovaj rad ne staje u skener.
Nemam iskustva s tim fotografisanjem, kad uslikam s mojom kamerom s telefona, ne vide se dobro boje. :/

E to jeste izazov.
Slikaj bez blica,bez zuma(ili sa minimumom),uz prirodno svetlo(nikako sa osvetljenjem) i okreni rad od izvora svetlosti.
Posle jos malo popravis kontras na gimpu ili u fotosopu.
Ja sam pre slikao sa digitalnim od 2.5mp i slike su bile ocajne.

E to jeste izazov.
Slikaj bez blica,bez zuma(ili sa minimumom),uz prirodno svetlo(nikako sa osvetljenjem) i okreni rad od izvora svetlosti.
Posle jos malo popravis kontras na gimpu ili u fotosopu.
Ja sam pre slikao sa digitalnim od 2.5mp i slike su bile ocajne.

jao ubi me ovo slikanje! Nabavila sam neki canon od 6 mp ali treba malo jače stisnuti dugme i tu mi se malo cimne aparat. A i nemam više dnevnog svetla :(

Inače, 6 dana radim jedan rad da bih ga danas popodne bacila i počela novi, koji sam sad završila. Nisam zadovoljna, ali poslaću ga...

jao ubi me ovo slikanje! Nabavila sam neki canon od 6 mp ali treba malo jače stisnuti dugme i tu mi se malo cimne aparat. A i nemam više dnevnog svetla :(

Inače, 6 dana radim jedan rad da bih ga danas popodne bacila i počela novi, koji sam sad završila. Nisam zadovoljna, ali poslaću ga...
Ako imas problem s cimanjem kamere uvek kad mozes koristi tajmer. Tako ce ti fotografija biti ostrija. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back