Такмичење на тему СЕНКЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, где си ти видео озбиљан народ?
Није ово ни време ни место да се залази у те приче, а још мање је повод да се овако шта поистовећује с крупним стварима... Ти Блајби мораш мало да се опустиш и растеретиш...константно си у неком грчу и офанзивном ставу и то уме лоше да се одрази на социјалне односе...ерго, не прави од комарца магарца... опусти се и уживај... биће и лакше и забавније, а ни овако ни онако се никаква разлика не прави...

Ima ljudi kojih 20 moze da zivi u jednoj jedinoj sobi...I da im bude sve ok.

Ima i onih koji ne mogu....

I kada kazu oni koji ne mogu da nije dobro da svi zive u jednoj sobi - njih 20 se odmah pobuni i pocne OBJASNJAVATI NEOBJASNJIVO (zato Srbe svet ne razume)...

A onaj sto ne voli tako da zivi ...Moze da ide....

Zar ne Mogi?

Блајби, рекао си своје мишљење и нема потребе да о томе даље разглабамо. Фотографија је ПДФ, на коме уживамо без тензије и трудимо се , што се модератора тиче, да створимо опуштену и веселу и позитивну атносферу. Овде су сви добро дошли који су љубитељи фотографије и не треба да имају никакву фрку око тога да ли треба или не да пошаљу своје радове, не само за такмичење, него и на темама и тако ће и да остане.

Meni je tema super, samo jos da posaljem fotku..:lol:

jedino onaj što se razume kontrira z:shock:

- - - - - - - - - -

Па, како за кога Блајби...
мада, једну ствар не могу да не приметим... такав став у неких предходних модератора је овде направио много више штете него користи, а нескроман да будем, овај наш, мало мекши и отворенији приступ је изнедрио солидан број интересената за фотографију и од њих од тоталних аматера направио ентузијасте који сад имају сасвим солидне резултате...па макар то биле куце маце меде зеке...
Што се мене тиче, мени се чини да је то и више него што је ма ко од нас, овако, колективно и расејано могао да очекује и како ствари стоје, то само може боље да бива, па тога ради и нема неког интересовања да се мењају неки основни...постулати подфорума...

Mogi da se razumemo,
ovaj PDF ima dve ere,
jedna je era pre mog dolaska, a druga era je nakon što sam ja došao :aha2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back