Takmicenje na temu - Pozorište

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Karpoš11

Buduća legenda
Poruka
25.066
Kulturno uzdizanje

Izraz kojim sagovornicima jasno stavljamo na znanje da ustanove kulture koristimo retko ili nikad. :lol:

- Otkud ti u pozorištu?
- Evo malo se kulturno uzdižem... :lol:

Spolja ....
n71rmx.jpg

Scena .....
2dt0t4m.jpg

Ćošak.....
2r2ovoh.jpg

.enterijer i eksterijer....kulise zavese..glumci,reditelji,.itd... izbor je vaš :)

2rxxxs7.jpg
65vnk4.jpg

Pravila:

1. Право учешћа имају сви чланови форума Крстарица
2. Фотографије морају бити ауторско (лично) дело.
3. Забрањено је стављати потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4. Фотографија може бити највише 1000 пиксела по дужој страни.
5. Дозвољена је обрада и корекција у разумним оквирима.
6. Дозвољено је слање једне фотографије.
7. Фотографија мора одговарати задатој теми.
8. Приликом гласања се не може гласати за своју фотографију.
9. Победник такмичења бира следећу тему.
9-а. Тема коју победник бира треба да буде оригинална и да није била на досадашњим такмичењима
10. Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

Fotografije slati Nemesis do 23.2. do 20h..

Poslednja izmena:
njaoooooooooooooooo

i ja redovno idem u pozoriste, eto zadnji put sam bio kad je deda mraz delilo paketice za novu godinuuuuuu :zskace::zskace::zskace:
ne secam se sta je tacno bilo u paketicu, jer sam zadnji put paketic dobio pre par dekada :rotf:

i volem nekako da saljem maloj zelenoj :zskace:

a i kupio sam zver od telefona s 13MP kamerom :manikir:

e sad samo jos da pitam drugara googleta gde je pozoriste :rotf:

njaoooooooooooooooo

i ja redovno idem u pozoriste, eto zadnji put sam bio kad je deda mraz delilo paketice za novu godinuuuuuu :zskace::zskace::zskace:
ne secam se sta je tacno bilo u paketicu, jer sam zadnji put paketic dobio pre par dekada :rotf:

i volem nekako da saljem maloj zelenoj :zskace:

a i kupio sam zver od telefona s 13MP kamerom :manikir:

e sad samo jos da pitam drugara googleta gde je pozoriste :rotf:

to je taj pozitivan duh i mentalitet pobednika :lol:

Poslednja izmena:
mislim da imamo mali problem sa ovom temom.
fotografisanje predstave u pozoristu je zabranjeno osim ako nemas posebnu dozvolu a kao bi se pojavio iz cista mira tokom dana da fotkas kulise i enterijer obezbedjenje bi te uz ljubazan osmeh otpratilo do vrata :)

pec, bas gledam temu i mislim se isto
ja imam podosta ali to je kabare fazon i moglo je da se fotka
bas iz pozorista nema sanse
cak i posebna dozvola ne pomaze negde ako nije spec prilika tipa premijera, ne moze ovako na regularne dane u nekim pozoristima

ako ce tema da se svede na zgradu spolja onda i nije to to

ili da je prosrite onda na bilo kakvu izvedbu, prestave na ulici, kabareima, nastupi u sirem smislu....

Poslednja izmena:
fotke koje sam postavio su sve moje nije mi trebala posebna dozvola da fotografisem imam ih jos i to dosta....prosiriti temu moze na stund up..kabare..moze naravno.....i nije samo slikanje zgrada rekao sam sva desavanja u vezi pozorista citajte sta pise..:p

moze i selfi iz pozorista :lol:

AKO VAM NE ODGOVARA ..TEMA OBRISITE....:) verovatno ce vasa tema biti bolja :p

nikad niste nesto krisom slikali kakvi ste bre vi srbi:hahaha: sve posteni :hahaha:

Poslednja izmena:
sta dramis? kakvo brisanje teme te spopalo
samo smo izneli predlog da se malo prosiri jer ne moze u svim pozoristima da se fotka
sa mobom i moze, ali sa dslr nema sanse svuda
odatle predlog da bude malo prosirena, da se ne desi da dvoje posalju fotke

ne dramim u uvodnom postu ne pise da mora scena da se fotografise.....slobodan izbor...kako dozivljavate pozoriste..i kako ga vi vidite.....pa i da je samo zgrada...

postoji pozoriste na reci Savi...svi ste putovali moze bilo koje anticko pozoriste ....otvoreno zatvoreno.....

1zhjfc.jpg

263g0nb.jpg

fotke koje sam postavio su sve moje nije mi trebala posebna dozvola da fotografisem imam ih jos i to dosta....prosiriti temu moze na stund up..kabare..moze naravno.....i nije samo slikanje zgrada rekao sam sva desavanja u vezi pozorista citajte sta pise..:p

moze i selfi iz pozorista :lol:

AKO VAM NE ODGOVARA ..TEMA OBRISITE....:) verovatno ce vasa tema biti bolja :p

nikad niste nesto krisom slikali kakvi ste bre vi srbi:hahaha: sve posteni :hahaha:

Ovo je najbolja tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back