Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
to je bilo 29.januara, SU..
a fotku sam poslala 5.februara( jer su sledile intervencije da učestvujem)..mogla si ako nisi sigurna da pitaš o čemu se radi
Ja nisam gledala datume silnih poruka pre kacenja fotki, samo sam postovala tvoju volju od 29.01. sve sem tvoje, jer si mi tako rekla ja sam otvorila i okacila.
ne radi se o tome nego da nema potrebe praviti zabunu..ako je neko poslao fotku na takmicenje nema razloga da se posle predomislja.
da bi u buducnosti izbegli ovakve situacije necemo naknadno povlaciti fotke sa takmicenja.
fotka koja je poslata na takmicenje ce ucestvovati na takmicenju bez obzira ako se autor posle predomisli...eventualno mozemo zameniti fotku na zahtev autora (ali i to se trudite da ne radite) bas da bi izbegli zabune (okaci se pogresna fotka i slicno).
tol ako ti je uteha i nina je jednu moju fotku svojevremeno zaboravila da okaci na takmicenje..kad se radi desava se i da se pogresi..niko ne zeli da gresi ali su i greske sastavni deo posla