Такмичење на тему - Око куће -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Како нам је Адастра одлутала за звездама без задавања нове теме, можда би могли да је потражимо овом темом...
А како њу тешко да можемо да нађемо у кадровима које ова тема налаже, остаје да се мало позабавимо окућницом, двориштем, улазом у зграду или парком испред ње...
Како видите, тема је слободна и широка, уз једини услов који каже да треба да се загледамо у оно што виђамо свакога дана те ту пронађемо и у кадар сместимо нешто лепо или интересантно... или чак крајње досадно, а да га на прави анчин занимљивим прикажемо...

Надам се да ми нећете замерити на трапаво изложеној идеји и да је јасно на шта мислим..
Тема остаје отворена за сва питања и даљи разговор...

Фотографије слати мени, приватном поруком до четвртка, 3. новембра до 8 увече...

Правила:

1. Право учешћа имају сви чланови форума Крстарица.
2. Фотографије морају бити ауторско (лично) дело.
3. Забрањено је стављату потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4. Фотографија може бити највише 800 пиксела по дужој страни.
5. Дозвољена је обрада и корекција у разумним оквирима.
6. Дозвољено је слање једне фотографије.
7. Фотографија мора одговарати задатој теми.
8. Приликом гласања се не може гласати за своју фотографију.
8-а. Јединица гласања је 1 поен, а број поена којима се располаже се утврђује при постављању гласања.
9. Победник такмичења бира следећу тему.
9-а. Тема коју победник бира треба да буде оригинална и да није била на досадашњим такмичењима .
10. Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

ko te ovaj kako bi reko šiša :zkez:

a i mmislim da onda drugoplasirana treba da postavi temu....

tj molim malog zelenog da mi pokaže pravilo po kom je on izabrao ovu temu :rtfm:

mada d budem iskren meni svejedno, ja uvek šaljem pobedničku sliku :manikir:

i mogli biste s uvedete neke nagrade, za prvo mesto, pa utešne za drugo i treće, možda bi bilo zanimljivije...
ili npr da se organizuje celogodišnje takmičenje ko u formuli 1.....
pa kad budem šampion da me nagradite :zkez:

замисли да остављаш човеку поруку
- Отишла сам на шишање и шатирање-
и ошишаном латиницом...
:rumenko:
otisla sam na sisanje i satiranje

:per:

- - - - - - - - - -

Ja sam ti u zgradi u centru, nema nista osim sivila da fotkam, zato i nisam zadovoljna temom
sad.gif
tacnije sopstvenom lokacijom al prenosim frustraciju na temu
129fs370785.gif

Videcu ako ulovim neki kadar u ovom betonu mozda i fotnem nesto....gledala za sad i sve mi bljak

Blago vama sa kucama i dvoristem
10qe45d.gif

Метло...
ја би' школицу нацртао на бетону и набацао изгужване новине и суво лишће преко... макар...
(имам креду на продају ако те занима...:mrgreen:)

Баш то и јес' фазон...
Да се оно што сваки дан видиш и не примећујеш искористи за нешто... интересантно...

Метло...
ја би' школицу нацртао на бетону и набацао изгужване новине и суво лишће преко... макар...

Баш то и јес' фазон...
Да се оно што сваки дан видиш и не примећујеш искористи за нешто... интересантно...

Metlo, Metlo, a ja imam suvo lisce gratis, samo dodji ti sa sve sobom, onako metlastom, pa da resimo i ovaj domaci zadatak :prstic: :malav:

замисли да остављаш човеку поруку
- Отишла сам на шишање и шатирање-
и ошишаном латиницом...
:rumenko:
otisla sam na sisanje i satiranje

:per:

- - - - - - - - - -

Метло...

Баш то и јес' фазон...

jao to li :rotf:

sto se krede tice, ej mene nikad nije beton inspirisao, ne volim da fotkam po gradu nesto puno, odbojno mi je to, fotkam ovako kad idem turisticki, ali kad pricamo o ovom umetnickom delu nemam u kolekciji slike betoncine, urbani taj deo, stvarno ga ne volim
mene inspirise priroda, ziva bica i tako to....od gradjevina moze one napustene rusevine i tako to sto ima nekog smeka....
ovo urbano sivilo beograda ne podnosim ni uzivo a jos manje da ga gledam kroz objektiv :lol:
tako da me ne shvatis pogresno, nije nedostatak ideje, nego je totalna nezainteresovanost da se stvori ideja iz ovakve teme tj ovakve okoline
mozda ako se pomucim odradim nesto ali cisto sumnjam....gadno mi

- - - - - - - - - -

Metlo, Metlo, a ja imam suvo lisce gratis, samo dodji ti sa sve sobom, onako metlastom, pa da resimo i ovaj domaci zadatak :prstic: :malav:

dogovoreno :zkez:

:rotf: al si kvarna

Imam želju da pošaljem fotografiju ,pa bih da razrešim dilemu oko navedenog pravila broj 4.

"4. Фотографија може бити највише 800 пиксела по дужој страни.!

...Pošto vidim da nije primenjeno u tekućoj temi "Vodene boje",zbunjena sam i zanima me da li to vazi samo za ovu temu "oko kuće" i u kom formatu ustvari mogu poslati sliku, ako su navedena pravila samo formalnost koja se nužno i ne sprovodi.
Hvala.

Imam želju da pošaljem fotografiju ,pa bih da razrešim dilemu oko navedenog pravila broj 4.

"4. Фотографија може бити највише 800 пиксела по дужој страни.!

...Pošto vidim da nije primenjeno u tekućoj temi "Vodene boje",zbunjena sam i zanima me da li to vazi samo za ovu temu "oko kuće" i u kom formatu ustvari mogu poslati sliku, ako su navedena pravila samo formalnost koja se nužno i ne sprovodi.
Hvala.

Деси се по неки пропуст, по некад...
иначе се држимо правила...
За све што није јасно, стојим на располагању...
Што се формата фотографије тиче, дозвољен је *.jpeg, jpg, png у резолуцији до 800 пиксела по дужој страни...

Metla ošti vešticu, a Lunja navija :)
autumn20street202220a_zpspmdhv8cd-1.jpg

ma, cuti, Brajane, ti ne znas moje muke :sad2:
sinoc na rodjendanu, onda do ranog jutra na seminaru iz fotografije, pa posao, pa da dovedem u red ovu muskadiju kuci, pa dok sam sve to pozavrsavala, joj, pao mrak, i tako, i danas nista od tursije :dash:
a ona moja luda drugarica vrslja na sve strane, ne hvata se ni za usi, ni za rep, a digla nos, jao, bre, niti da uslikas njeno visocanstvo, niti da je na'ranis kako valja, dzaba sto je volim :heart: :rotf:
eto tako, nista i danas od mog domaceg oko kuce, sa'cu da trazim Doka, da mi napise (ups! uslika) domaci, on uvek ima fotografiju vise, vidis da uvek prvi salje i zato ga obozavam, al' on to jos ne zna :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back