Такмичење на тему ОЧИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
69.305
Каже се да су очи огледало душе.
Хајде да покушамо да то докажемо својим фотографијама

35_emotional_eye_pictures_18.jpg

35_emotional_eye_pictures_19.jpg

Правила су иста.
Шаљемо по једну фотографију ( 800- 600) на ПП вучјем чопору.
Пријем фотографија до недеље 28. марта

Аман, шта вам је? Кад сликате крупни план сликате и очи па не одустајете.
Razliciti smo kao ljudi ne dozivljavamo svi sve na isti nacin. Da, objektiv sve vidi, tu se slazem s tobom.
Ne ide mi ovog puta, tako da odustajem.

P.S. Sve jedno bar se @Lunja*razveselila ako nista drugo.

Eh, lako je tebi, odrecitujes nesto i gotovo.
nije mi uopste lako, samo da znas, imam neku ludu pauzu, koja traje cca godinu i nesto, skoro pa dve
i nije mi lako da slikam sve i svasta, jedino kad izadjem na ulicu se osecam svoja, za sve drugo moram da stisnem zube i odradim kadar
najteze mi biljni svet, jer to mi je staticno, pa moram dodatno da smislim kako da unesem dinamiku u kadar, kako da iskoristim svetlo ili ugao
eto, nije sve recitacija u mojoj fotografiji, nekada je i monolog ihahaaaaj prisutan :lol:

nije mi uopste lako, samo da znas, imam neku ludu pauzu, koja traje cca godinu i nesto, skoro pa dve
i nije mi lako da slikam sve i svasta, jedino kad izadjem na ulicu se osecam svoja, za sve drugo moram da stisnem zube i odradim kadar
najteze mi biljni svet, jer to mi je staticno, pa moram dodatno da smislim kako da unesem dinamiku u kadar, kako da iskoristim svetlo ili ugao
eto, nije sve recitacija u mojoj fotografiji, nekada je i monolog ihahaaaaj prisutan :lol:
Stvar inspiracije, nekad ne ide bilo sta da uradimo. I ja sam slikao zadnji put septembra prosle godine.
Inace kopam po starim fotkama pa ako naleti nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back