Takmicenje na temu - Neznost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

lanavi

Aktivan član
Poruka
1.908
Osecate li ponekad, ili mozda bas cesto, kako vas ostrina, hladnoca, sirovost, surovost, nepredvidivost, staticnost, ruznoca, melanholicnost okruzenja i stvarnosti neprijatno dotaknu, pa pozelite da vas bar na tren samo malo od neke ili necije topline, lepote, sklada i prisnosti dotakne i ukloni barijeru izmedju teskobe i spokojstva? A nekada je dovoljan stisak bliske ruke, ili prepustanje masti, ili samo upijanje slike koja inicira osmeh i potrebu da taj utisak zauvek vezete za sebe. I nekako znamo da je za spas potrebno samo malo neceg neznog, mekog, utesnog, srcu bliskog, sto ce mikro svet uciniti smislenim a onaj veliki podnosljivim i prihvatljivim za zivot.

Da, istina je da nam je za srecu neophodna neznost, kao i spoznaja da je moguce pronaci je na raznim mestima. Zato sam pozelela da svako od nas uhvati upravo moment neznosti, neceg oku i srcu bliskog oko i kraj sebe, i ovekoveci ga, odajuci nam svoju malu tajnu izmicucih lepota koje na prvi pogled nisu uocljive, ili pak to i jesu ali da mozda ne shvatamo njihovu pravu vrednost.

Nakon ovog preeeedugog uvoda preostaje da odradite jedan nezni klik i podelite svoju percepciju neznosti, svog vidjenja neznog . Rasprsite nesto od lepote koja ce, kao sto je mudri F.M.D. izrekao - ipak spasiti svet.

Evo nekih primera...

14v74g5.jpg

2vmiyyt.jpg

29pp98g.jpg

dlssix.jpg

1zgx2xt.jpg

21n3zo2.jpg

2gydd37.jpg

et5lw9.jpg

wj8c4x.png

U postavci fotografija treba postovati sledece:

1. Pravo ucesca imaju svi clanovi foruma Krstarica;
2. Fotografije moraju biti autorsko (licno) delo;
3. Zabranjeno je stavljati potpis ili na bilo koji nacin obelezavati fotografiju;
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili priblizne) rezolucije;
5. Dozvoljena je obrada i korekcija u razumnim okvirima;
6. Dozvoljeno je slanje jedne fotografije;
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi;
8. Prilikom glasanja se ne moze glasati za svoju fotografiju;
9. Pobednik takmicenja bira sledecu temu;
10. Ne mogu se slati fotografije koje su vec postavljene na Forumu Krstarice;
11. Fotografija koja je primljena za takmicenje se ne moze povuci (zamena je moguca).

Sve fotografije slati Moghrionu na pp, koje moraju stici najkasnije do 2. novembra do 20 h.

Poslednja izmena od moderatora:
Njuuuu, mogla sam da stavim hladno i toplo oruzje, ali mi nesto iznutra ne da.

Sto se mene tice, ne mora biti nikakvih dodatnih komentara, iako ih neki vole i smatraju pozeljnim. Ali posto je tema njanjava i sva u pastelima, pozeljno je da ucestvuju svi oni kojima to ne smeta, makar imali potrebu da ispuste i neku suzu radosnicu.

Ne zelim da budem gruba, ali ako neko ne zeli da ucestvuje, ne mora da obavestava o tome auditorijum. Hvala...

Sto je najbolje imam fotku i to bas dobru fotku. Ali u startu ce se znati da je moja po motivu. I ako budu glasali za mene, onda ce biti komentara da su mi dali glasove ne zato sto mi je odbra fotka, nego zato sto sam moderator.

I imam prava da izrazim svoje misljenje i da obavestavam o cemu hocu :rtfm:

Ja moderatorima uvek dajem poene i reputacije! :super:

Od mene vec imas 5 poena! :cmok:

Ja moderatorima uvek dajem poene i reputacije! :super:

Od mene vec imas 5 poena! :cmok:

Hvala druze :pivce:

- - - - - - - - - -

Све је то на месту, али, је апсолутно сувишно дизати прашину...
Чини ми се да смо се изборили и превазишли то гласање за аутора...

Ma ko dize prasinu, Blajbi i ja se salimo :lol:

Мени је то било нејасно кад сам прво дошао... како се то... препознаје... а онда сам, после не много и сам почео да пшреопознајем чија је чија... али, све ми се чини да се више и не хаје толико за то...
тј, није ми јасно, ко за то мари и тако гледа на те гласове...

Мени је то било нејасно кад сам прво дошао... како се то... препознаје... а онда сам, после не много и сам почео да пшреопознајем чија је чија... али, све ми се чини да се више и не хаје толико за то...
тј, није ми јасно, ко за то мари и тако гледа на те гласове...

Pa ja recomo poznajem Milunkinu sliku jes su uvek neke ulice ili spomenici...

Koenove slike su uvek neke odvratene bubetine...

Vucji copor redovno slika kerove,

A Nina tanjire napola pojedene.....:mrgreen:

A tvoje su tako male da mi terba uvelicavajuce- staklo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back