Takmičenje na temu MRTVA PRIRODA - rok 1. JUN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Жанет

Obećava
Poruka
94
KONKURS

Tema takmičenja je MRTVA PRIRODA

-Pravo na takmičenje imaju svi korisnici Foruma Krstarica

- Na Takmičenju mogu učestvovati svi radovi likovne i primenjene umetnosti koji su inspirisani ovom temom.
Takmičari mogu za stvaranje dela koristiti bilo koju tekniku likovne i primenjene umetnosti.

PRAVILA TAKMIČENJA:

- Dozvoljeno je poslati više radova, ali u tom slučaju svaki mora biti rađen različitom tehnikom.
- Delo mora biti Vaše,
- Na delu NE SME da stoji potpis autora,
- O delu treba napisati ukratko: dimenzije, tehnika i NAZIV DELA
- Maksimalna VELIČINA fotografija koje budete slali je 800x600 (pomoć pri dodavanju: preko sajta http://www.dodaj.rs/.
Kliknite na Dodatne mogućnosti i označite polje Izmenite širinu slike na 800 )

Stičete uslov za TAKMIČENJE, tako što svoje radove šaljete supermoderatoru Nina http://forum.krstarica.com/member.php/18154-Nina preko PP-a (radovi se ne kače ovde).

KONKURS ZA SLANJE RADOVA JE OTVOREN DO 01.06 dakle, imate 15 dana za slanje radova.

*POBEDNIK stiče pravo da bude postavljač sledeće takmičarske teme.

Sve što nije jasno u vezi sa KONKURSOM, pitajte ovde.
--------------------------------------------------------------------------------

Aj srećno! :lol:

"Dozvoljeno je poslati vise radova"

Cemu ovo? To je kao kad bi na glasanju imao pravo da glasas za dve stranke. Meni je to bezveze, temu necu ni da komentarisem, jer mrzim mrtvu prirodu, :mrgreen: i moram da primetim da nije bilo neke zesce "forumske rasprave" povodom nove teme, no ja cu svakako ucestvovati bez obzira na sve ovo.

Poslednja izmena:
"Dozvoljeno je poslati vise radova"

Cemu ovo? To je kao kad bi na glasanju imao pravo da glasas za dve stranke. Meni je to bezveze, temu necu ni da komentarisem, jer mrzim mrtvu prirodu, :mrgreen: i moram da primetim da nije bilo neke zesce "forumske rasprave" povodom nove teme, no ja cu svakako ucestvovati bez obzira na sve ovo.

danny ti si moj heroj :ok:

A predlog za više radova je moj, i obrazložen ranije - tako eliminišeš efekte namernog ili nenamernog bojkota nekih tema na koje je slab odziv - glasa se za radove, a ne za autore, tako da u suštini dobijaš dovoljan broj radova za glasanje i za temu "Osluškivanje" za koju će ti, inače, radove poslati tri i po forumaša :D

Ali da se vrnem na ovo da si moj heroj - u tome se upravo ogleda korektnost, u tome da učestvuješ čak i onda kad ti ne leži tema i čak i onda kad nemaš inspiraciju.:ok:

(btw, i meni je jako tužno ovo s menjanjem originalne žanetine teme - mislim, izgleda mi kao da smo za žurku izabrali riblju čorbu, a ne doorse, zato što će više njih da dođe ako bude riblja čorba :D )

Rasprave o izboru teme ovaj put nije bilo jer tu odluku donosi pobjednik takmičenja, to nam je i simbolična nagrada.

Prošli put je bila rasprava jer sam kao pobjednik ipak željela da se sa vama posavjetujem oko izbora teme.

Dozvoljeno je poslati više radova - čisto iz razloga da broj primljenih radova bude veći - to pravilo nam je spasilo prethodno takmičenje.
Malo nas je, a ovo će pravilo biti ukinuto kada nas bude barem 15 redovno zainteresovanih za takmičenja.

Dead+Chicken.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back