Takmičenje na temu "MAČKA"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, ima pra propusta u ovom takmičenju sa moje strane, ali uglavnom su rešeni.
Što se tiče fotki, sve koje su bile sumnjive, a bilo ih je, dobio sam garancije da nisu iste..Poredio sam, analizirao :D i kod dve fotke nisam mogao nista znati da li su iste ili nisu..pa sam odlučio da verujem da nisu iste. Bona fides...ili kako se već to zove :D
Jedna je diskvalifikovana (ista mačka, ali sam imao propust oko jedne stvari, nadam se da je osoba prihvatila izvinjenje)
I jedna je odbijena...nisam je ni primio, autor je svega svestan i bilo je ok :)
Eto to je izveštaj za javnost :lol:

Da, ako nije uspavana bejzbol batinom - kako izgleda :mrgreen:. Dobro, videcemo na kraju cija je fotka - ako je Blajbijeva (ili nekog mackomrzca) onda moz' da bude i les :mrgreen:... ali tebi kao moderatorki verujem kad kazes da maca samo duboko dzonja.:)
Nema sta meni da verujes..za mene maca spava kao topic..
stvarno bi bilo morbidno da je neko uslikao mrtvu machku

Komentar u spojleru i nije bas potreban.a nisam prepoznala ni jednu macku niti znam koja je cija
ALI

od danas a to ce moderator na svakoj buducoj temi napisati da se zna
nece moci ( niti je to bilo ranije) da se postavljaju fotografije unapred..
ko god to bude uradio fotke ce biti brisane sa teme a postavljac nece moci
da ucestvuje na takmicenju.
...pa tako nece vise biti dileme da li je machka
ili autobus ili jagode ili zeleni list necije ili nije..niti je prepoznatljivo

Ovim se pridaje prevelik značaj samom takmičenju,i guši se želja za druženjem i deljenjem svojih viđenja zadate teme.
Meni je bilo uživanje fotografisati jagode,postavila sam puno fotografija i nisam učestvovala na takmičenju.Ne razumem šta je tu bilo loše i neprimereno za ovaj pdf.:dontunderstand:
Zar nije bitna sama aktivnost,a ne samo plasman na takmičenju?

Komentar u spojleru i nije bas potreban.a nisam prepoznala ni jednu macku niti znam koja je cija
ALI

od danas a to ce moderator na svakoj buducoj temi napisati da se zna
nece moci ( niti je to bilo ranije) da se postavljaju fotografije unapred..
ko god to bude uradio fotke ce biti brisane sa teme a postavljac nece moci
da ucestvuje na takmicenju....pa tako nece vise biti dileme da li je machka
ili autobus ili jagode ili zeleni list necije ili nije..niti je prepoznatljivo

A sta ako se jednom pojavi tema recimo "Obala" ili "Planina"...:eek:

A ja obalu i planine postavio vec 150 X ? :rtfm:

Znaci da necu mocida ucestvujem na tim temama? :sad2:

Pa ko ce vam onda biti poslednji? :mrgreen:

mislim da ste promasili sustinu.

ovo je zabava i sve ovo radimo samo da bi se lepo proveli, iako neki ovde to sve shvataju mnooooooogoo ozbiljnije.

kad se povela prica oko fotki koje su prethodile takmicarskoj temi misli se na nesto sta su pojedinci radili, a to je da su pravili seriju fotografija za takmicenje i onda su objavljivali fotke iz te serije pre samog takmicenja i desavalo se da fotke budu prepoznate na osnovu serije jer je razlika recimo samo u uglu motiva.
Na to se mislilo kad smo rekli da se ne mogu slati fotke pre takmicenja a koje se odnose na takmicenje.
Kad se zavrsi takmicenje imacete dovoljno vremena da okacite sve te fotke.
sobzirom da smo nekim korisnicima izasli u susret i ukinuli obavezu exifa upravo zato sto su insistirali na anonimnosti pri takmicenju onda je red da oni ispostuju i deo anonimnosti koji se odnosi na seriju fotografija koje salju pre samog takmicenja.

toliko o tome :)

U kom smislu prepoznatljive?
Ja sam znala za gomilu slika cije su,jer sam ih videla na FB,ali...bas me briga,glasala sam za fotku. ;)
Strina, ja ne mogu da uticem i kontrolisem FB, kao ni gomilu drugih fotografskih sajtova na kojima se postavljaju fotografije
osim ovde na ovoj NASOJ Fotografiji ..tako da to ostavljam ucesnicima na cast..ali ni na jednom takmicarskom forumu nigde
nema da se postavljaju fotografije na zadatu temu pre samog glasanja..
Kod nas cak postoji otvorena tema za tako nesto..pa svako moze posle takmicenja tamo da kaci svoje fotkice koje su mu ostale

http://forum.krstarica.com/showthre...U-fotografije-koje-su-ostale-posle-takmicenja

nesam u toq..nisam pratila na čsu...čija maca i čiji machor imaju greshq? ;)

naravski da tjemo da turamo fotke jer to volemo...ali moramo NEKU skroz drugačiju u motivu da turamo za tekmu...
ako ja turim zelenu pozadinu a neki bub u gro planu-svi tje misliti da je EMO ...a ono cvrc!milojka :hahaha:

ae ..idemo dalje..igranka i šala uvek je dobro došla...a malo i džapanja..pa kaki bi mi to bili ljudovi
ako bi se složili uvek? ,) :cmok2:
eto ja volem taba, ali mi nina ne da da ga cmakam..samo onoj trocmokuši-nuši, jagilici cici :whistling:
a volem i blajbija jel ima lepe plaže..a i pometenka jel ima lepe delfine..pa i čika monaRha jer nume da slika makro..
a tek što volem ujka brajana..iiiih pravi biserko kada se uinati :hahaha: mada msje EEEEEEeeeeeEEEEeee127 je čistokrvni sudija...eto..
her ch nas samo posmatra i boooouuuuli njega tjošak jer ga ni nema..za sve je kriv Mesec ( ni njega nema):mrgreen:

Poslednja izmena:
Pa sta ima veze ako je mrtva?

Nigde nije receno da se ne sme postaviti slika mrtve macke...:rtfm:

Ako "mrtva priroda" moze biti umetnicka slika, zasto ne bi mogla biti umetnost i "mrtva macka"? :mrgreen:

Upravo, pa sta ako je mrtva, kapiram da to moj podznak Skorpije govori...ali smrt je neprijatna ali prirodna..aj da je neko poslao iznakazenu macku pa jos da kazemo da je neukusno al... Ja sam zapravo htela da posaljem jednu mrtvu al sam odma znala kako bi to proslo ovde pa sam batalila corava posla i poslala zivu ali mnogo losijeg kvaliteta fotku .

Na zahtev iz repke :lol:

Ne umem da stavim u spojler...hmmmmmm, da vidim dal sam skapirala
391707_194338837367510_254926319_n.jpg

- - - - - - - - - -

Haaaaaaa! Bravo ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back