Takmičenje na temu "Linije"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Em.

Buduća legenda
Poruka
27.545
Nedavno smo imali oblike i forme,sada možemo da potražimo linije svuda oko nas,da se zagledamo u njihovu dinamiku,izražajnost,jednostavnost ili složenost.
Nadam se da niko neće reći da nema ideju,i da ne može da nađe linije.:D

Malo primera....

Pogledajte prilog 309493
8ndk.jpg
Pogledajte prilog 309494

i4gz.jpg
Pogledajte prilog 309498 Pogledajte prilog 309497

Pravila:

1. Pravo učešća imaju svi članovi i članice foruma Krstarica
2. Fotografije moraju biti vaše delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis na fotografiju.
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili približne) rezolucije.
5. Dozvoljena je obrada u Photoshopu ili u nekom od sličnih programa
6. Mozete poslati 1 ( jednu) fotografiju
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja ne moze se glasati za svoju fotografiju
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu..
10.Ne mogu se slati fotografije koje su se već postavljale na Forumu Krstarice.

Rok za slanje takmičarskih fotografija je 15.11.2013. do 20.00 i šalju se putem pp-a moderatorki Nemi Sufler.

Poslednja izmena od moderatora:
Postovana Emo, milsim da smo malo krenuli niz brdo sa takvim intelektualnim i apstraktnim temama kao sto su "oblici" , "linije" i trte-mrte...

To je za neki malo visi nivo nego sto je moj, odnosno vecine nas...

Upetljamo se, pa onda iskpromasivamo temu i osecamo se lose i kao pobednici i kao porazeni.

Hocu da kazem da sam vise za neke "prizemnije" i manje apstraktne teme koje ne favorizuju samo poluprofesionalce medju nama. ;)

Poštovani Blajbi,slažem se sa konstatacijom da se ovde ponekad "osećamo loše i kao pobednici i kao poraženi".Iz različitih razloga ,ali je osećaj isti.I još smo tu....:zcepanje:

A što se tiče teme,rešenje uvek postoji.Ubaci u kadar neki od popularnih motiva,i nećeš biti poslednji,to je sigurno.:manikir:
Samo pazi da ne promašiš temu sasvim,jer ćeš se isto osećati loše.Znači,malo linija mora biti.

I dobila sam moderatorsku dozvolu za temu,samo da znaš.:ljutka:

Imaš li možda još pitanja,zamerki ili sugestija?:ceka:

Ko moze neka nadje fotku za ovo takmicenje... ko ne moze - neka samo glasa.

Jedino na sta se ja zalim je to sto je dozvoljena obrada u fotosopu... pa moje fotke ne-fotosopovane izgledaju... ne bas tako ubedljivo i budu lose plasirane. Ipak, posto ja sasvim amaterski ucestvujem ovde, nisam zabrinut oko plasmana.

... eto ti resenja - kada dobijes bore od silnog razmisljanja - slikaj njih :lol:

hahaha...tad ću pre da razmišljam o liftingu :D
mada vidiš, dala si mi ideju...razmišljam tako, razmišljam i naprave mi se bore i odem u neki salon na zatezanje lica,
međutim šta se dešavaaa...tamo neka zgodna, mlada zatezaljka što radi, pa onako u izgužvanom aljinčetu zateže mi kožu,, vide se prelomljene linije, nabori i tako to,
i pošto aparat uvek nosim sa sobo, ja je škljocnem i eto linija i fotografije :super:

nema razloga da ne ako je dobro ukomponujes

ova je fotka recimo puna linija

cat-in-nature.jpg

imas liniju hotrizonta.. liniju puta.. liniju perspektive.. liiju grane.. fotka odise linijama :)
(a i na maci su linije) :)

p.s.
da ne mislite da kacim svoju fotku.. fotka je sa neta kao primer linija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back