Takmičenje na temu: Knjige i moje stranice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je lepo, neobično i nije teško napraviti :)
pravio sam nešto slično nekim drugarima od čamovine, lagano i meko drvo za obradu i nije skupo
posle prefarbaš u boju koju hoćeš, pa prelakiraš i eto stalaža i polica kakve voliš :)

Baš..sve se uklapa, i lako i jednostavno i ide uz ostatak nameštaja i još možeš da slažeš ove kocke kako ti odgovara i sve je eto na svom mestu :)

Baš..sve se uklapa, i lako i jednostavno i ide uz ostatak nameštaja i još možeš da slažeš ove kocke kako ti odgovara i sve je eto na svom mestu :)

treba ti samo jedna električna testera ili ubodna, lepo obeležiš, paziš na pravac,
ubodna testera ume da 'pobegne', ali ako te ne mrzi možeš i ručnom sa sitnijim zubcima pa polako,
posle dobro ošmirlglaš ivice i to je to

a možeš i ako imaš nekog da ti poseče po dimenzijama pa posle samo sastaviš, to je najbolja varijanta ako nemaš potreban alat za sečenje

I meni treba polica, jer nemam više mesta za knjige :D
Ali sam smislio da sam napravim..i to baš ovako nešto, malo modifikovano :) :

Videćmo kako će to ispasti, samo da se zaletim jedan dan :lol:

Ja mislim da bi sa ovakavom nemirnom konstrukcijom u stanu imala problem - ne bi dugo izdrzala. Mislim, interesantno pogledati .... i dok su prazne ok. ali sa knjigama ... hm ... mislim da bi mi taj nered izazivao nervozu:mrgreen: - na duze bi mi bilo isuvise
smilie_krank_002-1.gif
. Knjige mi ionako ne stoje u polici kao vojnici - tu vec ima dosta nemira ili bolje receno nereda.... pa ako su jos i police asimetricne ... hmmm ... mislim da bi
smilie_krank_005-1.gif

;) ... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back