Takmičenje na temu: Knjige i moje stranice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 341997

Poznat
Poruka
7.321
Pokušajte da budete kreativni u šta ne sumnjam da će te biti, tema nije teška,
svi mi volimo pisanu reč, meke itvrde poveze, pa zato učinite da ta vaša carstva dobiju svoju firmu i neuobičajen oblik
kreirajući sopstvenu priču van zakona bajki i magije.

Neka ta magija bude vaša bajka, ma kako izgledala.

Ovo takmičenje neka bude ekstravavagantno, opuštajuće sa dodirima listova papira koji su vam dragi,
a oko tehničkih detalja, već će vas usmeriti ko je nadležan.

Živeli !

Pravila:

1. Pravo učešća imaju svi članovi i članice foruma Krstarica
2. Fotografije moraju biti vaše delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis na fotografiju.
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili približne) rezolucije.
5. Dozvoljena je obrada u Photoshopu ili u nekom od sličnih programa
6. Mozete poslati 1 ( jednu) fotografiju
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja ne moze se glasati za svoju fotografiju
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu..
10.Ne mogu se slati fotografije koje su se već postavljale na Forumu Krstarice.

Takmičarske fotografije se šalju putem pp moderatoru Nemi Sufler,najkasnije do 05.12.2013.g. do 20 h

Poslednja izmena od moderatora:
temu nek postavi ko je nadležan da bude u domenu takmičenja kao što je i bilo,
moja misija je ovde završena

Srećno učesnicima !

Ti si umetnicka dusa, nisi slucajno pobedio, ali ne smes biti bas tako OSETLJIV.....

Pa niko te nije BAS TOLIKO uvredio..

Kada bih ja obracao paznju na takve uvrede na forumu, sta meni sve nisu radili, odavno bih trebao da se samoubijem! :D

De malo se ti braca ukruti, budi musko, predji preko gluposti i teraj dalje, nemoj da cmizdris i oprastas se ko neka placipichka!

Ocekujemo da jos koji put pobedis i dokazes da ovo nije bilo slucajnost....;)

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: !JO
Ti si umetnicka dusa, nisi slucajno pobedio, ali ne smes biti bas tako OSETLJIV.....

Kada bih ja obracao paznju na takve uvrede na forumu, sta meni sve nisu radili, odavno bih trebao da se samoubijem! :D

De malo se ti braca ukruti, budi musko, predji preko gluposti i teraj dalje, nemoj da cmizdris i oprastas se ko neka placipichka!

Takodje i ti bi mogao da se i dalje takmicis :)

Tvoje su slike uvek dobre a glasanje je nebitno :)

Poslednja izmena:

čuj Blajbi, nije to kuknjava, neo mi se više smučilo da slušam o nekim teorijama zavera gde god odem,
jedno vreme sam pauzirao sa forumima baš iz tih razloga
veruj m inisam ni balavac, niti sam željan frka, prepirki, dokazivanja, hoću samo koliko toliki mir
koga naravno neću imati jer ipak je to net, a prošao sam svega i svačega tako da i na sam pomen ovakvih situacija
podiđe me jeza

nekada bih burno reagovao u uletao u frku odmah jer sam jako impulsivan, sada sam to ostavio iza sebe,
samo klimnem glavom i idem dalje i veruj mi na reč da se tako najbolje čuvaju živci :)

Hvala narode, nadam se da će te biti kreativni, tema kao što rekoh nije teška,
dostupna je baš za ovaj hladan period kada se više sedi u kući, pa da se malo zabavimo,
knjige su uvek aktuelna i zanimljiva tematika za fotografisanje ako ih već ne čitamo :D :ok:

čast izuzecima, ja sam se baš olenjio u poslednje vreme što se tiče ovih papirnatih knjiga da uzmem, sednem i udubim se u neko štivo :(

čuj Blajbi, nije to kuknjava, neo mi se više smučilo da slušam o nekim teorijama zavera gde god odem,
jedno vreme sam pauzirao sa forumima baš iz tih razloga
veruj m inisam ni balavac, niti sam željan frka, prepirki, dokazivanja, hoću samo koliko toliki mir
koga naravno neću imati jer ipak je to net, a prošao sam svega i svačega tako da i na sam pomen ovakvih situacija
podiđe me jeza

nekada bih burno reagovao u uletao u frku odmah jer sam jako impulsivan, sada sam to ostavio iza sebe,
samo klimnem glavom i idem dalje i veruj mi na reč da se tako najbolje čuvaju živci :)

Vidim da imas iskustva sa forumima i da nisi neko dete, pa se onda jos vise cudim da nisi shvatio da nas ovde ima svakakvih: i osetljivih i bezobraznih i finih i glupavih i zlonamernih i onih kao majka Tereza...:)

U bozijoj basti svakojakog cveca, svima se ne moze uvek ugoditi.

Da ti vidis kako se ljudi na Politici caste, brale moj...Ko da mogu nesto da promenu...:hahaha:

To se iz svadje pretavra cesto u MENTALNU ONANIJU, pa uzivamo da maltretiramo i budemo maltretirani...:sad2:

Daklem, hocu da kazem,samo ti TERAJ SVOJE, a ne obaziri se previse na nas ostale...

Jer nas ima svakojakih iza ekrana.... :per:

Terminal, ...ufff...:( ... sada si me podsetio na jednu moju takvu i njen tragican gubitak. Gubitak jedne velike vrednosti - ne samo materijalne, nego i emocionalne ... place mi se jos sada za njom!
U haosu jedne moje selidbe, poverila sam tu knjigu (iz godine 1880, dimenzije ca. 100 x 50cm) jednoj osobi na cuvanje. U to doba jos niko nije slutio da je ta osoba dusevno obolila od jedne vrste sizofrenije. Kada sam dosla po knjigu posle kojeg meseca, knjiga je bila kompletno iseckana. Sa svake stranici je iseckala slicice i polepila u njen neki "psiho" album ... :(

Terminal, ...ufff...:( ... sada si me podsetio na jednu moju takvu i njen tragican gubitak. Gubitak jedne velike vrednosti - ne samo materijalne, nego i emocionalne ... place mi se jos sada za njom!
U haosu jedne moje selidbe, poverila sam tu knjigu (iz godine 1880, dimenzije ca. 100 x 50cm) jednoj osobi na cuvanje. U to doba jos niko nije slutio da je ta osoba dusevno obolila od jedne vrste sizofrenije. Kada sam dosla po knjigu posle kojeg meseca, knjiga je bila kompletno iseckana. Sa svake stranici je iseckala slicice i polepila u njen neki "psiho" album ... :(

I interesantno je da smo mozda svi po nekada izgubili neku dragu nam knjigu.....Naravno, i meni se slicno desilo: pozajmio sam jednu meni jako dragu knjigu (koja vise ne moze da se nabavi) jednom prijatelju i on mi je vise nikada nije vratio...Kada sasm ga pitao da mi vrati, kleo se da je vratio...A nije....
Zato vise NIKADA ne pozajmljujem knjige. NIKOME!

I interesantno je da smo mozda svi po nekada izgubili neku dragu nam knjigu.....Naravno, i meni se slicno desilo: pozajmio sam jednu meni jako dragu knjigu (koja vise ne moze da se nabavi) jednom prijatelju i on mi je vise nikada nije vratio...Kada sasm ga pitao da mi vrati, kleo se da je vratio...A nije....
Zato vise NIKADA ne pozajmljujem knjige. NIKOME!

Ovakve greske se desavaju samo jedanput. Imala sam i ja takvo iskustvo ali to su bili ljudi koji nisu spadali pod moje prijatelje. Knjige i dalje dajem bez nekog naglasavanja da je samo na zajam a drug ce vratiti bez nekog opominjanja. Isto tako i obratno - kada i ja od nekoga pozajmim ... a vise puta se desi da kazemo - mozes je zadrzati :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back