Takmicenje na temu FOTOGRAFIJA INSPIRISANA KNJIGOM / PESMOM / FILMOM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lunja*

Lunjalo
Poruka
23.832
Drugari, evo, jos jedna siroka tema za fotkanje. Skoro pa kao slobodna tema.
Knjiga, pesma, film, koji su vam ostavili neki utisak - neka budu inspiracija za vasu fotografiju za ovo takmicenje.
Nezavisno da li ce to biti neki gotov kadar, pronadjen oko vas (u kuci, prirodi, na ulici), ili cete vi napraviti neku vasu kompoziciju koja asocira na taj izabrani naslov, pa to fotnete.

Fotografije sa nazivom knige, pesme ili filma saljite u pp moderatoru @Moghrion do 21. 02.2021, najkasnije do 20h.

Hajmo da se igramo, da se zabavljamo. Ne treba uvek fotoaparat, zelja je presudna, a telefone svi imamo. Srecno svima! :heart2:

Pravila su standardna, i to cirilicom, evo, copy/paste:

1. Право учешћа имају сви чланови форума.
2.Фотографије морају да буду ауторско ( лично ) дело.
3.Забрањено је стављати потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4.Фотографија може бити највише 800 пиксела по дужој страни.
5.Дозвољена је корекција и обрада у разумним оквирима
6.Дозвољено је слање једне фотографије
7.Фотографија мора да одговора задатој теми.
8.Приликом гласања се не може да гласа за сопствену фотографију.
8-аЈединица за гласање је један поен, а број поена са којима се располаже се утврђује приликом постављања гласања.
9.Победник такмичења бира тему за следеће такмичење.
9 -а Тема коју победник бира треба да буде оргинална и да није коришћена на такмичењима бар годину дана.
10.Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

DSC-4152212.jpg

bas lepa fotografija, Replice, a inspirisanana je knjigom, pesmom, filmom...? hoces mi reci naziv, molim te?

naziv knjige, pesme, filma je neophodan uz fotku, pri postavljanja iste za takmicenje

daj naziv knjige, pesme, filma, da moze da se uporedi s tim, jer ovako mi na nista ne ukazuje i ne mogu da izvucem poentu
mozda ce drugi prepoznati, ali zao mi je, ja ne prepoznajem o cemu se radi, previse razlicitih heroja na jednom mestu, to me buni :(

bas lepa fotografija, Replice, a inspirisanana je knjigom, pesmom, filmom...? hoces mi reci naziv, molim te?

naziv knjige, pesme, filma je neophodan uz fotku, pri postavljanja iste za takmicenje

daj naziv knjige, pesme, filma, da moze da se uporedi s tim, jer ovako mi na nista ne ukazuje i ne mogu da izvucem poentu
mozda ce drugi prepoznati, ali zao mi je, ja ne prepoznajem o cemu se radi, previse razlicitih heroja na jednom mestu, to me buni :(

Sorry moja greska, nisam bas pazljivo procitao uputstvo, obrisacu sliku.

Jeste nesporazum je u pitanju, ne odgovara slika temi. Ja nisam pazljivo procitao tvoje uputstvo.
Promaklo mi je ovo:
"Fotografije sa nazivom knige, pesme ili filma saljite u pp moderatoru @Moghrion do 21. 02.2021, najkasnije do 20h."

Action ran su trke sa preprekama koje se organizuju svake godine. Ovi su izabrali ove kostime za taj put.
Nije film ni knjiga ni kolo itd. Znaci moja greska, nema nikakvih problema.

Аман Манга, то правило пристиче из идеје овог такмичења .Како би се људи опредељивали без тога ???
Ако ја не кажем да ме је на ову фотографију инсписрисао филм : 8 BELOW
Како ће б то било ко да повеже

Aki.jpg

Poslednja izmena:
Аман Манга, то правило пристиче из идеје овог такмичења .Како би се људи опредељивали без тога ???
Ако ја не кажем да ме је на ову фотографију инсписрисао филм : 8 BELOW
Како ће б то било ко да повеже

Pogledajte prilog 853665
Čim sam videla sliku pomislila sam na Zov divljine i Džeka Londona. Kad ono, nešto drugo, meni nepoznato... Ja povezala na moj način, zato treba pojašnjenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back