smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad cekamo gace da vidimo, kao poster.kratak rok za neku novu sliku po ovom kisnom danu.jedino da vadimo neke iz bunkera.al problem je sto sam ja ovde skoro 8 godina i nemam pojma sta sam kacila do sada.a bice da sam kacila sve osim gaca na striku![]()
I sad cekamo gace da vidimo, kao poster.![]()
Nista lepse od pozutelih zenkih gaca na posteru, na zidu.....![]()
Ja onda imam sansu, okacim svoju sliku (doduse kosa zaklanja lice) ali sam u baletankama sto mi ne stoji pri "visini" od 166. pa jos sam malo vise prsata (izvinjavam se i stidim se) pa s 54.kg. izgledam kao..ovako...ili onako, a za sve je kriva bluza (tunika)
Ili da skinem bluzu pa slikam sebe ili nju
![]()
Ja onda imam sansu, okacim svoju sliku (doduse kosa zaklanja lice) ali sam u baletankama sto mi ne stoji pri "visini" od 166. pa jos sam malo vise prsata (izvinjavam se i stidim se) pa s 54.kg. izgledam kao..ovako...ili onako, a za sve je kriva bluza (tunika)
![]()
Biljo duso, siguran sam da ti i bez tunike izgledas bolje nego neki muskarac u engleskom odelu, sa najskupljom kravatom....![]()
Pa ti si taman za poster u prirodnoj velicini!Ja onda imam sansu, okacim svoju sliku (doduse kosa zaklanja lice) ali sam u baletankama sto mi ne stoji pri "visini" od 166. pa jos sam malo vise prsata (izvinjavam se i stidim se) pa s 54.kg. izgledam kao..ovako...ili onako, a za sve je kriva bluza (tunika)
![]()
JesamAjoj...Smoki je kriva sto izmestismo fokus teme, na - gace!
- - - - - - - - - -
Pa ti si taman za poster u prirodnoj velicini!![]()
Jesam
- - - - - - - - - -
Lepu i laku noc svima, u svakom slucaju cu GLASATI
![]()
Ajoj...Smoki je kriva sto izmestismo fokus teme, na - gace!![]()