Такмичење на тему Фото постер

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja onda imam sansu, okacim svoju sliku (doduse kosa zaklanja lice) ali sam u baletankama sto mi ne stoji pri "visini" od 166. pa jos sam malo vise prsata (izvinjavam se i stidim se) pa s 54.kg. izgledam kao..ovako...ili onako, a za sve je kriva bluza (tunika):zper:
Ili da skinem bluzu pa slikam sebe ili nju:rotf:
:rumenko:

Biljo duso, siguran sam da ti i bez tunike izgledas bolje nego neki muskarac u engleskom odelu, sa najskupljom kravatom....:prstic:

Poslednja izmena:
Ja onda imam sansu, okacim svoju sliku (doduse kosa zaklanja lice) ali sam u baletankama sto mi ne stoji pri "visini" od 166. pa jos sam malo vise prsata (izvinjavam se i stidim se) pa s 54.kg. izgledam kao..ovako...ili onako, a za sve je kriva bluza (tunika):zper:

images

:hahaha:

Biljo duso, siguran sam da ti i bez tunike izgledas bolje nego neki muskarac u engleskom odelu, sa najskupljom kravatom....:prstic:

Ma, lepa je tunika, u trendu, ali, trenutno mi nije do toga (imas PP), da izgledam lepo i nisam skrmna kad to kazem...
Uostalom, posto se odavno znamo, cim malo mine...poslacu ti je, ostavi mi je e-mail na PP, onu "drugu" vec imas i znas:(

Ajoj...Smoki je kriva sto izmestismo fokus teme, na - gace! :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ti si taman za poster u prirodnoj velicini! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back