Takmičenje na temu-Deca su ukras sveta-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...indigo child...

stubborn heart
Poruka
9.748
Listajući arhivu takmičenja,uvideh da deca nisu do sada bila tema,pa sam rešila da ovaj pdf i forum ukrasimo tom temom.

Deca.

Vaša,tuđa,u parku,na drvetu :mrgreen:,živahna,kreativna,srećna....tema bez ikakvih ograničenja.
Dajmo prostora tim čistim neiskvarenim dušama,kojima je tako malo potrebno da budu srećni :heart:

2a05113513e976102bc7625da8ca9d61.jpg

Правила:

1. Право учешћа имају сви чланови форума Крстарица.
2. Фотографије морају бити ауторско (лично) дело.
3. Забрањено је стављату потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4. Фотографија може бити највише 1000 пиксела по дужој страни.
5. Дозвољена је обрада и корекција у разумним оквирима.
6. Дозвољено је слање једне фотографије.
7. Фотографија мора одговарати задатој теми.
8. Приликом гласања се не може гласати за своју фотографију.
8-а. Јединица гласања је 1 поен, а број поена којима се располаже се утврђује при постављању гласања.
9. Победник такмичења бира следећу тему.
9-а. Тема коју победник бира треба да буде оригинална и да није била на досадашњим такмичењима .
10. Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

Fotografije slati Moghrionu do srede 25.04. do 20h.

Poslednja izmena:
Vrlo lepa ali i veoma škalkljiva i osetljiva tema.iz više razloga.
1) slike svoje dece sam već kačila, tako da nastaje problem prepoznatljivosti
2) Da li možemo, smemo kačiti slike tuđe dece? Još i takmičiti se..(bez obzira što nema materijalne nagrade za pobedu)
3) Glasovi - da li će seglasati za dete ili za fotografiju.....

Ovo su samo moja neka razmišljanja bez namere da pokvarim ideju, koja je kao što već rekoh, lepa i originalna.

Ти си потпуно у праву Векси, ја никада не снимам туђе дете ако не питам прво родитеље.
Али исти проблем можемо да имамо и на теми ДЕЦА, а ја не знам да је било ко од нас имао такав проблем.Вероватно смо сви довољно одговорни и озбиљни када снимамо децу.
Мислим да је тема довољно јасна да се може да изрази и не угрожавајући дечију и приватност родитеља.

Дабоме, то није ни млао наивно, али како Вук рече, сви смо озбиљни и разумни и не верујем да би се ико свесно уваљивао у проблем лошом проценом ситуације...
У осталом, јасне су социјално прихватљиве границе чак и око тако деликатне теме...

а на тему ј могуће одговорити на више начина међу којима је сасвим лако наћи неки који може дете да остави апсолутно анонимно и тек као пропратни елемент фотографије...

Мада је на гласачу да процени шта је важније... момент, композиција, субјекат или нешто друго...

Vrlo lepa ali i veoma škalkljiva i osetljiva tema.iz više razloga.
1) slike svoje dece sam već kačila, tako da nastaje problem prepoznatljivosti
2) Da li možemo, smemo kačiti slike tuđe dece? Još i takmičiti se..(bez obzira što nema materijalne nagrade za pobedu)
3) Glasovi - da li će seglasati za dete ili za fotografiju.....

Ovo su samo moja neka razmišljanja bez namere da pokvarim ideju, koja je kao što već rekoh, lepa i originalna.

Ne biramo mis, takmice se fotografije i na njima je fokus kad se glasa.

е. видео сам...
мени никакву разлику не прави, јер свакако не могу да поставим... Морамд а гањам неког другог да то обави место мене... радим другу смену ове недеље, што даље знаши да пре 12 нисам кући...
Имамо опцију да поставимо гласање сутра ујутру, да терамо Нину или Немесис да неко од њих две постави гласање вечерас, или да сачекамо среду, па онда да нека од њих постави...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back