Takmicenje na temu: CRNO-BELA fotografija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije da ih branim ali i Nina i Tab su ranije u obavestenjima ili na pojedinim takmicenjima opominjali..ili tako nesto vec..da ne bi bilo lose
da pored dodeljenih poena napisemo i po koji komentar vezan za fotografiju koju smo bodovali..cak su i oni to radili na skoro svim tamicenjima..gde su glasali :mrgreen:
verovatno je doslo do nesporazuma..
A ti se ne gubi nigde jer su tvoje fotke fenomenalne..lepo ih je gledati i uciti od istih :ok:
:bye:

Poslednja izmena:
Ја се свима извињавам што сам прекршиоправила о такмичењима, јер сам поставио фотографију, коју сам већ овде окачио. то, верујте није било намерно. Једноставно сам тпо превидео и сасвим сигуро ми се то више нее десити. Надам се да разумете и да никоније љут на мене.

Sto bi bili ljuti samo steta sto ne ucestvujes sada

М анема везе. ја иначе нисам баш нешто учествовао на тим такмчењима. Ово реко, ајд да допринесем малко..да буде више разноврснихслика за гласање.. ал ето, нерпавих прекршај.

• Podržavam
Reactions: Tol
Ја се свима извињавам што сам прекршиоправила о такмичењима, јер сам поставио фотографију, коју сам већ овде окачио. то, верујте није било намерно. Једноставно сам тпо превидео и сасвим сигуро ми се то више нее десити. Надам се да разумете и да никоније љут на мене.

Tvoje fotke su toliko dobre da se jednostavno pamte! Ja ti verujem da nije bilo namerno ... desi se da covek izgubi pregled koje fotke je sve vec postavljao :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back