Takmičenje na temu Buđenje iz sna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jabajagi

Beautiful Desert Rose
Poruka
159.051
Svi mi spavamo, (uglavnom) ,na razlichitim krevetima smeshtenim u razlichitim prostorijima.
Polozhaj tela u snu je takodje razlichit...neko spava na boku, neko na ledjima, neko na stomaku...
U zavisnosti od pomenutog polozhaja tela pri budjenju vidimo raznolike prizore... luster, vrata, prozor, dekorativne predmete, zavese, plafon ...

...shto bi negde znachilo da iz tog polozhaja treba da fotografishete - shta je to shto prvo ugledate kada otvorite ochi nakon budjenja?

(ukoliko spavate na stomaku i glave zagnjurene u jastuk, fotografishete iz prvog spontanog pokreta tela/glave nakon budjenja)

Pravila:
1. Pravo učešća imaju svi članovi i članice foruma Krstarica
2. Fotografije moraju biti vaše delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis na fotografiju.
4. Fotografija mora biti 800x600 (ili približne) rezolucije.
5. Dozvoljena je obrada u Photoshopu ili u nekom od sličnih programa
6. Mozete poslati 1 ( jednu) fotografiju
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja ne moze se glasati za svoju fotografiju
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu..
10.Ne mogu se slati fotografije koje su se već postavljale na Forumu Krstarice.
11.Fotografija koja je primljena za takmičenje se ne može povući (moguća je zamena)

Takmičarske fotografije se šalju putem pp moderatoru Moghrion-u najkasnije do 8. 6. 2014 do 20:00

Poslednja izmena od moderatora:
...ne znam koliko tju biti prisutna, pa nije zgoreg napomenuti;

- pravila sam po inerciji iskopirala, a bude li novina vezanih za nachin glasanja...bris, bris pravila...:lol:
- datum nisam upisala, te molim Moderatora da odredi do kada se shalju fotografije.

...dalje...ne ochekuje se, naravno, da fotkate chim otvorite ochi, no, bilo bi lepo isposhtovati deo-iz polozhaja u kojem se budite i shta zaista vidite tog trenutka...:)

( neshto se nosim mishlju da ''nakitim'' pogled, mozhda i ukradenom slikom Ignjata Joba...:zcepanje: )

Ova tema je bas onako....intelektualna!

tumblr_lyu3bhQFXJ1qjoz03.gif

...slutim da je razlog odlaganje prijema fotografija slab odziv...:confused:

Nisam zhelela da kloniram temu 'MOJ zeleni pogled', 'Moj pogled kroz prozor', trudila sam se da tema ne bude suvoparna...pritom vodjenja zheljom da vas pozovem na kreativnost ...na kraju, da se josh jednom i ponovo okupimo u shto vetjem broju i druzhenje upotpunimo fotografijom.
Umetnost se krije u malim stvarima koje nas okruzhuju....mnogo se mozhe videti kada se umetnichko nadahnutje spoji sa zheljom za ucheshtjem...izbor je na vama.

Nisam zhelela da kloniram temu 'MOJ zeleni pogled', 'Moj pogled kroz prozor', trudila sam se da tema ne bude suvoparna...pritom vodjenja zheljom da vas pozovem na kreativnost ...na kraju, da se josh jednom i ponovo okupimo u shto vetjem broju i druzhenje upotpunimo fotografijom.
Umetnost se krije u malim stvarima koje nas okruzhuju....mnogo se mozhe videti kada se umetnichko nadahnutje spoji sa zheljom za ucheshtjem...izbor je na vama.

U pravu si ti, tema je sasvim ok.

Malo se salimo, nemoj da zameris.

Ja sam primetila da slabo idu teme gde moramo uslikati nesto sto nemamo u kolekciji, novo
a ovo je takva tema da svako mora sada da napravi fotku
takodje suvise je uska

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back