Такмичење на тему - 1. спетембар -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Врућина је маестрално пропала и запуштена тема данима стоји као сведок тога...
Но, ипак мени остаде да нову тему поставим, јер нам је Индиго тренутно спречена...
А први се септембар неумитно ближи...
Верујем да се многи од нас сећају еуфорије (или апатије) повратка у школску клупу, а сасвим извесно је да је први дан у школи сећање које нас све прати много година и по изласку из те школе...
Тако и ова тема, у духу долазећег датума има за задатак да прикаже симболе тог свима знаног дана...
Ђаке на путу у школу, школску спрему и опрему, можда и страх и неизвесност или са друге стране, усхићење због повратка у клупу...
слобода је дата ауторима да сами одаберу мотив који их лично повезује с том причом, а само је бонус ако се прича кроз ту фотографију исприча и гласачима...

Правила:

1. Право учешћа имају сви чланови форума Крстарица.
2. Фотографије морају бити ауторско (лично) дело.
3. Забрањено је стављату потпис или на било који начин обележавати фотографију.
4. Фотографија може бити највише 800 пиксела по дужој страни.
5. Дозвољена је обрада и корекција у разумним оквирима.
6. Дозвољено је слање једне фотографије.
7. Фотографија мора одговарати задатој теми.
8. Приликом гласања се не може гласати за своју фотографију.
8-а. Јединица гласања је 1 поен, а број поена којима се располаже се утврђује при постављању гласања.
9. Победник такмичења бира следећу тему.
9-а. Тема коју победник бира треба да буде оригинална и да није била на досадашњим такмичењима .
10. Не могу се слати фотографије које су већ постављане на Форуму Крстарице.

Рок за слање фотографија је понедељак, 5. септембар, до 8 увече...

Фотографије слати мени, приватном поруком...

e znam da je bilo par puta pomenuto al meni na kraju nije jasna politika ovog pdf-a po pitanju kacenja slike maloletnih lica, tj dece
kako tu stvari stoje, jasno mi je da moze posto ima sijaset tema gde su takve slike, samo ima li nekih ogranicenja, tipa samo nase dete i sl...?

konkretno ova tema moze nekoga da inspirse da prodje pored skolskog dvorista i da fotne par slika dece koja nemaju pojma da ce biti okacena na javnom sajtu, a recimo takvi isti snimci na tvu su zamuceni, znate recimo primeri reportaze iz neke skole pa uvek snimaju od ramena na dole ili zamte face dece kad snimaju skolske objekte

dakle sta moze a sta ne moze na krsti, tj ovom pdfu?
jer ja licno nikada ne kacim javno fotke dece bez prethodne dozvole roditelja, a cak i tad pravo da vam kazem ne radim to, po sistemu sto je sigurno sigurno je, drzim se punoletnih lica kad kacim javno za portfolio

Poslednja izmena:
e znam da je bilo par puta pomenuto al meni na kraju nije jasna politika ovog pdf-a po pitanju kacenja slike maloletnih lica, tj dece
kako tu stvari stoje, jasno mi je da moze posto ima sijaset tema gde su takve slike, samo ima li nekih ogranicenja, tipa samo nase dete i sl...?

konkretno ova tema moze nekoga da inspirse da prodje pored skolskog dvorista i da fotne par slika dece koja nemaju pojma da ce biti okacena na javnom sajtu, a recimo takvi isti snimci na tvu su zamuceni, znate recimo primeri reportaze iz neke skole pa uvek snimaju od ramena na dole ili zamte face dece kad snimaju skolske objekte

dakle sta moze a sta ne moze na krsti, tj ovom pdfu?
jer ja licno nikada ne kacim javno fotke dece bez prethodne dozvole roditelja, a cak i tad pravo da vam kazem ne radim to, po sistemu sto je sigurno sigurno je, drzim se punoletnih lica kad kacim javno za portfolio

Ne razumem, zasto ne bi mogle da se salju slike male dece?

Da nije u Srbiji zabranjeno slikati malu decu? :eek:

Pa ne netu ima zilion slika male dece....Pa nista...

Kakve su sada to FOBIJE?:evil:

Objasni mi zasto se ne smeju stavljati slike male dece na net?

To sam sada prvi put cuo?

na zapadu ne moze tek tako, a kod nas dal je stigo zvanicni zakon ili jos nema ne znam, al ja se ni kod nas sa tim ne zezam za svaki slucaj
pa sam inspirisana naucenim od preko, da nema kacenja toga, postavila i ono pitanje, da vidim jel ima krsta neko svoje pravilo il jok, opet po sistemu sto je sigurno sigurno je
krsta nema takvo pravilo, ok idemo dalje
a dal ga srbija ima ne znam ne pratim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back