Такмичење ЈЕСЕЊА УВЕРТИРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.047
Dragi ljubitelji fotografije
Vučiji čopor i ja smo se složili da bi jednu temu svakako trebalo posvetiti predstojećem godišnjem dobu, ali u jednom širokom kontekstu u kome može svako da ponudi neku zanimljivu priču.
Očekujemo fotografije jesenjih pejzaža, nabavke i spremanja hrane za zimu, promene načina odevanja i uopšteno aktivnosti koje su neophodne da bi život prepakovali u skladu sa onim što nam predstoji.
Pustite mašti na volju i fotkajte detalje jer jesenja uvertira bolje zvuči kad je sviramo zajedno :heart:

Pogledajte prilog 401432

Pogledajte prilog 401433

Pogledajte prilog 401434

Pravila:

1. Pravo učešća imaju svi članovi foruma Krstarica.
2. Fotografije moraju biti autorsko (lično) delo.
3. Zabranjeno je stavljatu potpis ili na bilo koji način obeležavati fotografiju.
4. Fotografija može biti najviše 1000 piksela po dužoj strani.
5. Dozvoljena je obrada i korekcija u razumnim okvirima.
6. Dozvoljeno je slanje jedne fotografije.
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja se ne može glasati za svoju fotografiju.
8-a. Jedinica glasanja je 1 poen, a broj poena kojima se raspolaže se utvrđuje pri postavljanju glasanja.
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu.
9-a. Tema koju pobednik bira treba da bude originalna i da nije bila na dosadašnjim takmičenjima .
10. Ne mogu se slati fotografije koje su već postavljane na Forumu Krstarice.

Fotografije se šalju Mogrionu do 25. septembra do 20h..

Poslednja izmena od moderatora:
Vučiji čopor i ja smo se složili da bi jednu temu svakako trebalo posvetiti predstojećem godišnjem dobu, ali u jednom širokom kontekstu u kome može svako da ponudi neku zanimljivu priču.
Očekujemo fotografije jesenjih pejzaža, nabavke i spremanja hrane za zimu, promene načina odevanja i uopšteno aktivnosti koje su neophodne da bi život prepakovali u skladu sa onim što nam predstoji.
Pustite mašti na volju i fotkajte detalje jer jesenja uvertira bolje zvuči kad je sviramo zajedno :heart:
Pogledajte prilog 401432

Pogledajte prilog 401433

Pogledajte prilog 401434

Pravila:

1. Pravo učešća imaju svi članovi foruma Krstarica.
2. Fotografije moraju biti autorsko (lično) delo.
3. Zabranjeno je stavljatu potpis ili na bilo koji način obeležavati fotografiju.
4. Fotografija može biti najviše 1000 piksela po dužoj strani.
5. Dozvoljena je obrada i korekcija u razumnim okvirima.
6. Dozvoljeno je slanje jedne fotografije.
7. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.
8. Prilikom glasanja se ne može glasati za svoju fotografiju.
8-a. Jedinica glasanja je 1 poen, a broj poena kojima se raspolaže se utvrđuje pri postavljanju glasanja.
9. Pobednik takmičenja bira sledeću temu.
9-a. Tema koju pobednik bira treba da bude originalna i da nije bila na dosadašnjim takmičenjima .
10. Ne mogu se slati fotografije koje su već postavljane na Forumu Krstarice.

Fotografije se šalju Mogrionu do 25. septembra do 20h..

Perfi, moje cestitke za osmeh! Bravo, curo! :cvet: Tema je zatvorena, pa cu ovde da te :cmok2:!

evo nesto za temu :zcepanje:

14359066_1190410964366888_1974227720920335565_n.png

gde slikati jesen kad je jos leto :aha:

ne znam za tebe, ali ja je navatala na moru :rumenko: :mrgreen: :lol:

Pustite mašti na volju i fotkajte detalje
jer jesenja uvertira bolje zvuči kad je sviramo zajedno :heart:

Не заборавите да је јесен и доба свадби.

Tebi stalno nesto smeta..Jesen pocinje za par dana..datum bi trebala da znas
i vec ima toliko jesenjih motiva, samo treba da se okrenes oko sebe,

треба само да се подсетимо да јесен није само природа и њене промене, него све ствари које су везане за ово годишње доба ,све до јесени живота , да не претерујем баш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back