TAKMICENJE IZ BIOLOGIJE! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam i u 7. i u 8. bila na republichkom,ne znam tachno koja sam bila poshto je profanku bio blam za swe shto je ispod prwa tri mesta ali sam uwek bila medju prwih 20.... ;)
Bios mi je bash bash bash gotiwan predmet ali owa profanka u gimnaziji smara i nece da me wooooodiiii!!!! BooooHoooo :-( :-(

Ja sam i u 7. i u 8. bila na republichkom,ne znam tachno koja sam bila poshto je profanku bio blam za swe shto je ispod prwa tri mesta ali sam uwek bila medju prwih 20.... ;)
Bios mi je bash bash bash gotiwan predmet ali owa profanka u gimnaziji smara i nece da me wooooodiiii!!!! BooooHoooo :-( :-(

Ni ja ti ne bi preporucio da ides... Ja sam prosle godine isao, iako sam srednja turisticka... :shock: Nije da je tesko gradivo nesto, ali taj istrazivacki rad mi je totalno glupo ispao... Radio sam bakterije 'Staphylococcus aureus', nisam dobio ni 20 od mogucjih 50 poena... Da se najezis... :lol:

Ma znam kakwi su ti u komisiji,trazze ti ko da si student! Setjam se da su nam u 7. dushu izzwadili,imali smo prepoznawanje biljaka pa ono uobichajeno-rod,familija i ta chuda......
Mislim,ja nisam bila u toj grupi ali pouzdano znam da je bilo jezzzzziwo... Ja sam radila na mikroskopu :razz: :D ali sam dobila 29 od 30..... :roll: popiz... :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back