Takmicenja

ja išla iz srpskog,nikad nisam bila posebno dobra,iz biologije prva na opštinskom,na okružnom diskvalifikovana,iz istorije druga na opštinskom,treća na okružnom,iz engleskog prva na opštinskom a na okružnom posle 3 kruga testova bila druga,a posle speaking-a bez nekog razloga pala na 5.mesto.

Moje omiljeno takmicenje bilo ja iz istorije i tu sam zaista zabelezila dobre rezultate...Mada mi se nikada nije ukazala prilika da idem na republicko...U sedmom nisam imala dovoljno bodova,a u osmom je doslo do svadje sa profesorom tako da sam odbila da se pojavim na okruznom iako sam na opstinskom bila ubedljivo prva.Takodje i iz hemije sam imala dobre rezultate,dva put sam isla na republicko ali tamo bas nisam blistala...Nego nema veze,bitno je ucestvovati i truditi se a iz priprema oko takmicenja naucila sam dosta novog i van gradiva.U prvoj godini srednje nisam zelela preterano da se takmicim,stigla sam do okruznog iz fizike i to je to...Sad vise nisam ambiciozna kao nekada,dovoljan mi je uspeh u skoli.

Ja sam išao iz svega i svačega. Najviše volim takmičenja iz matematike, fizike i hemije. Najdraže mi je što sam dobio pohvalu na republičkom iz fizike i što sam dva puta bio na republičko iz hemije. Matematiku loše uradim na okužnom...

verojatno jer si bila iznad nivoa ostale dece :mrgreen:

pa,ne bi bilo čudno da je zbog toga :evil:
ali došlo je do problema s mikroskopom
bile su dve vrste testa,pa koji ti zapadne
uglavnom,ona srećna deca su trebala prosto da sastave cvet na tabli od stiropora
a ja sam tugaljiva dobila preparat da gledam pod mikroskopom,napišem koji je deo čega i blablabla

sad,ja bih to možda i uradila ali došlo je do incidenta sa jednim od posmatrača...i tako :mrgreen: a imala sam solidne šanse da prođem

isao iz matematike , hemije i fizike , ova druga dva sam isao iz zajebancije , tako da sam stizao najdalje do okruznog, a iz matisa imam jedno 10, 11 diploma sa opstinskog , regionalnog , a na republicko sam isao, ali prosao bez diploma....

Back