Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ja sam upisao hemijsku i hvala bogu shto nas nisu davili sa takvim teorijskim predmetima...mada svaka cast tebi.Mislim znam puno studenata medicine koji ne vole anatomiju jer im je preteshka ali ti je volish tako da ti nije teshka.Nadam se da ce uvek biti tako.

P.S.A jel planirash medicinu kasnije....:)

naravno da planiram :))) nadam se da cu uspeti da upisem medicinski fax....mada sam ja jos daleko od toga...tek sam prvi srednje... :))

Jel' neko jos uvek ide na takmicenje???????Mislim nisu sva zavrsena.Ja idem naredne nedelje na
republicko takmicenje iz istorije.Ako je neko bio nekada u sedmom razredu da mi kaze kako je bilo?
Ili ako se sea nekog pitanja?Koliko sam cula vecina pitanja nisu direktno iz knjige vec treba da se
logicki povezuju sa drugim dogadjajima.Meni nije to problem ali moje je da pitam da li neko zna nesto
o tome??????

Da li neko moze da mi kaze da li ima svrhe vise takmiciti se u srednjoj skoli?Ja sam isao prosle godine na republicko a ove na okruzno iz fizike a ne mogu da imam 5.Mislim da bolje prolaze oni koji samo bubaju istoriju i nista ne uce sa razumevanjem!:cry:

Da li neko moze da mi kaze da li ima svrhe vise takmiciti se u srednjoj skoli?Ja sam isao prosle godine na republicko a ove na okruzno iz fizike a ne mogu da imam 5.Mislim da bolje prolaze oni koji samo bubaju istoriju i nista ne uce sa razumevanjem!

Isao si na okruzno iz fizike.. iz istog predmeta imas 4 !?
Pa na koju foru to? Ako si vec isao na gradsko trebao bi da znas dobro.

Inace, ove godine, bilo nama takmicenje iz fizike.
I na skolskom bila 4 zadatka.
Svi uradili 3.
Prvi nikom nije bio tacan, drugi skoro svima, cetvrti niko nije uradio a treci -> e to su bile dve grupe ucenika.
Jedna (i u njoj svi osim mene) zadatak su uradili na jedan nacin, a ja na drugi. Bio sam ubedjen da je meni tacan.
I ispostavilo se da nije, i proslo je njih dvoje, a na opstinskom su imali neke jadne rezultate.
Nastavnica je rekla da su zadaci na skolskom bili sa proslih opstinskih i da je razocarana itd..

I tako ja, idalje ubedjen da sam ja bio u pravu za zadatak malo pretrazio net i nasao godinu kad je zadatak bio.
I naravno - bio sam u pravu.I postavka i resenje zadatka su meni bili tacni.
I nisam to nikad prijaivo , jer je opstinsko vec bilo proslo i nije bilo svrhe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back